| Propozycje Propozycje serwera Diablomod |
![]() |
|
| | #1 |
| Wiek: 17
| Refroma
Powiem jedno. Kurwa. Na zmiany czekać będziemy sto lat więc chcę tylko powiedzieć tak. Nasze diablo jest chujowe. Połowa itemów polega na tym że użyje itemu i zabijam cały team przeciwnika przykładem może być jakiś hulk... Proponuje wgrać podstawową wersje itemów ze stalkerem, latarką, bagiem itp. Obecna sytuacja po prostu odżuca graczy... Wgrywając stary zestaw itemów zyskujemy: -gramy postacią a nie itemem -itemy są zbalansowane -starszę klasy będą bardziej użyteczne -mniejsze lagi itp. Jak nawet takie przedsięwzięcie się nie uda to w niedalekiej przyszłości można usunąć i ten serwer pozdro
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: Refroma
przydało by się zmniejszyć szybkość zdobywania expa
|
| |
| | #3 |
Za chociaż i tak pewnie nie będzie miał kto tego zrobić.
|
| |
| | #4 |
Eh no właśnie. 2-3tygodnie Razjel pisał że ma dostęp i że pozmienia mapy i takie tam pierdoły i nawet palcem nie ruszył.
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 20
Będzie się to wiązało z resetem xp, co zrobimy z ludźmi którzy kupowali postacie/xp ? |
| |
| | #6 |
|
Dajcie im możliwości przerzucenia expa na inny serw jak WAR3FT
|
| |
| | #7 |
To kupią jeszcze raz ![]() Mi tam res nowy nie przeszkadza i zmniejszenie szybkości expienia. na początek. |
| |
| | #8 |
| Odp: Refroma |
| |
| | #9 |
| Wiek: 20
Jesteś nie poważny, skoro ja zadaje pytanie to liczę na jakąś rozsądną odpowiedź, a nie jakieś twoje szczeniackie odparsknięcia ...
|
| |
| | #10 |
Ja odpowiedziałem sensownie. mogą kupić jeszcze raz. najwyżej by było tylko przedłużenie premium klasy. raczej zbyt dużo osób nie brało expa tylko premium. po resie expa było po 20osób wieczorem a że exp wg mnie leci za szybko. jaka jest proporcja aktualnie w zdobywaniu expa? @nie kierowałem przecież tego do Ciebie, tylko osoby nade mną/ Edoc spoko. |
| |
| | #11 |
|
Co do zmian na diablo, to tak jak mówiłem zajmę/zajmuję się tym jak będę/mam trochę wolnego czasu. Kilka zmian sobie już zrobiłem, jednak dużo myślałem nad całą mechaniką i zapewne w tym tygodniu zrobię temat z ogólnym schematem jaki wymyśliłem i zobaczę co wy na to powiecie. Jak coś to z pewnością przebuduję system zapisu, więc ze zmianą będzie się wiązał res, czyt. teraz nie ma co go robić raczej.
|
| |
| | #12 |
To czekam. mam nadzieje że to się stanie
|
| |
| | #13 | |
| Odp: Refroma Cytat:
Jak już tak propozycji oczekujesz to łap: Niech w tym resecie ci co kupili expa dostana 1/2 tego w przyszlym 1/2 od tego i tak w kolko. Przynajmniej bedzie fair... | |
| |
| | #14 | |
| Odp: Refroma Cytat:
PRZEPRASZAM że pierdolona szkoła mnie absorbuje, jak bede chodzil do takiej jak ty w której wracam o 14 i do jebanego rana moge napierdalac na diablo to spoko zajme sie tym AAAAAAAAAAAAA no jeszcze zycie prywatne tez mam zapomnialem. Wiec skoncz pierdolic jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia. | |
| |
| | #15 |
Urzekła mnie twoja historia. Nawet na Titanicu aż tak się nie popłakałem. Co do mojej edukacji to jestem dobrym słuchaczem co pozwala mi dużo zapamiętywać z lekcji. Jak zwykle na ostre słowa w swoim kierunku reagujesz jak burak. Wystarczyło napisać że masz dużo nauki a ja bym przeprosił za swoje pochopne wnioski ale tak to ... pierdol się. |
| |
![]() |
|
| |