| Propozycje Propozycje serwera Diablomod |
![]() |
|
| | #46 |
| Wiek: 17
| Odp: Refroma
chodzi o to że zebranie było było wszytsko ustawione ale za przeroszeniem chuja dostaliśmy poza gadaniem że jest coś w robocie Nie mam nic do Zenka bo robi to za free ale to jest po prostu śmieszne |
| |
| | #47 |
zacznijmy moze Zenkowi placic ?
|
| |
| | #48 |
| Wiek: 20
| Odp: Refroma |
| |
| | #49 |
|
Pucant, a masz świadomość że ustalenia z ostatniego zebrana są aktualnie durne - jebnijmy więcej klas, więcej itemów i będzie fajnie... Podałem konkretną rozpiskę co będę robił i tyle - nikt nie zasugerował sensownych do niej modyfikacji i z TEGO powodu leję na wypisywane pomysły na nowe klasy i itemy ( jakbyś nie zauważył Black będzie RÓWNO 7 klas a ty dalej chcesz żeby dodać tego Impa ). A co do waluty w której bym chciał otrzymywać wynagrodzenie to jest nią CZAS... nie macie? no cóż, to w takim razie prace nie przyśpieszą dramatycznie ( jedynie trochę, bo teraz mam go więcej ). |
| |
| | #50 |
muahhahah dał się wywołać z ukrycia MI CHODZI JEDYNIE ŻE NA CZAS TYCH ZMIAN WGRAĆ STARE DIABLO Z JEDNĄ STRONĄ KLAS! jestem pewien że by się zleciał tłum ludzi na serwer |
| |
| | #51 | |
| Wiek: 19
| Odp: Refroma Cytat:
| |
| |
| | #52 |
| Wiek: 21
Czysty DM przyciągnąłby tylko starych graczy związanych z nami. A tak to by większość poszło na inne albo sprawdzone lub dopiero co powstałe z mnóstwem bajerów |
| |
| | #53 |
|
a ja wole zwykly dm, bez ladowania nozy itp, normalnie 8 klas...
|
| |
| | #54 |
| Wiek: 18
ale fala zombie lubi jak jest durzo klas i durzo itemuw
|
| |
| | #55 |
ale hujnia gdzie bylo napisane ze bedzie 7 klas :O ? ja chce impa i huuuuj :< mam pytanie jeszcze... te zmiany niby beda na stale O_O ? |
| |
| | #56 |
|
Nie kurwa, czasowe - od 17 do 23 w dni robocze... Chcesz żeby było coś robione a nawet nie raczyłeś przeczytać schematu zmian który podałem i była w nim całkiem długo dyskusja, a ty nic. |
| |
| | #57 |
|
Ja bym, zamknął w pizdu temat o klasach i itemach bo na chuj to? Ludzie nie mają już pomysłów, a jak coś napiszą to item rozpierdala system... tak bardzo, że aż płakać się chce. Zgadzacie się na zamknięcie? Zenek twój głos się liczy szczególnie bo to ty robisz klasy/itemy. |
| |
| | #58 |
|
Aktualnie tak, będzie to miało sens później na nowym diablo ale teraz nie jest to nikomu potrzebne.
|
| |
| | #59 |
| Wiek: 21
Więc zamykam to i inne tematy z propozycjami. Nie zakładać już entego tematu o tym samym. |
| |
![]() |
|
| |