| Propozycje Propozycje serwera Diablomod |
| Zobacz wyniki ankiety: Czy chcesz restart lvl na DM ? | |||
| Tak | | 10 | 83.33% |
| Nie | | 2 | 16.67% |
| Głosujących: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
| | #1 |
|
| Prośba o resetowanie lvl
tak jak na temacie. Proszę o resetowanie lvl ponieważ serwer świeci pustkami !!! i dodatkowo mnie wkurzają takie teksty coś stylu "gramy poniżej 100lvl". Panowie już czas zmienić na lepsze.
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: Prośba o resetowanie lvl
Gościu nie irytuj się tak. RR lvl jest w niedalekich planach. A ustalenia typu max 50 czy 100Lvl są dla początkujących graczy żeby mieli większe szanse. 100+ nie rozwalisz od tak mając ledwo 20 czy około tego chyba że trafisz item.
|
| |
| | #3 |
|
Ta jasne, powodzenia. Na takiej zmiany czekamy już ponad rok.
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 21
No niestety na razie sytuacja wygląda jak wygląda. Nie wiem, czy da się na szybko dać resa, bo do zmian nie wiem ile jeszcze. Mardog powinien coś więcej wiedzieć |
| |
| | #5 |
| Odp: Prośba o resetowanie lvl |
| |
| | #6 |
|
| |
| | #7 |
|
Resa można zrobić zawsze, ale, no właśnie jest jedno "ale" czy zyskamy na tym graczy? Może ich stracimy jeszcze więcej. Reset teraz może być, jednak ktoś musi zareklamować serwa. Później ma być nowa wersja diablo nad którą pracuje bądź będzie pracował zenek. Jak już to zrobi to znowu będzie reset. Jak chcecie, załatwić to moge no ale.. |
| |
| | #8 |
Dużo ludzi jest za resetem. Cały czas pojawiają się nowi tylko idą w pizdu bo nie dają rady 100+. rr lvl!!! |
| |
| | #9 |
| Wiek: 21
Myślę, że teraz bardziej by pomółg reset, niż stracić ludzi. Serwer czasami jest po 17 ludzi, a nie do 10 trudno dojść przez cały dzień :( Zrobi się może ankietę, jeśli Mardog będzie miał możliwość dtego resetu. |
| |
| | #10 |
Też chciałem bad to zaproponować ale twoje słowa mają większe znaczenie. W poście veslo który skasowałeś w innym temacie pisał że Zenek mówił o jakiś 5,5mln rejestrow? i że to już trochę za dużo.
|
| |
| | #11 |
|
| |
| | #12 |
Oby to były tylko 3/4miechy
|
| |
| | #13 |
| |
| | #14 |
|
z tego co wiem to bedzie jakis nowy update i wtedy.
|
| |
| | #15 |
|
Reset według mnie powinien być raz na rok minimalnie. W ten sposób gracze aktualnie aktywni mają najwyższe lvl'e, a nie ma opcji, że jakiś gracz nabił expa "lata" wcześniej i teraz wchodzi na serwer i dalej ma 200 lvl. Powiem szczerze ,że denerwujące jest gadanie typu "gramy małymi lvl". Jest to nie sprawiedliwe dla osoby która tylko i wyłącznie ma ochotę grać swoim np. 150 lvl'owym palkiem. Jeśli tyle czasu spędził, żeby go nabić to niech teraz ma przewagę (choć w DM to 70% umiejętności to item). Oczywiście może być dżentelmeńska umowa, że gramy niskimi, no ale NIKT nie może go zbanować jak będzie grał wysokim lvl. Osobiście mam zabójcę 200 lvl necro 170 lvl i nie długo znów będę musiał zaczynać od nowa, ponieważ gra tak wysokimi lvl jest po prostu nudna. Reset = TAK i to jak najszybciej. Czy będzie więcej graczy---> myślę, że tak. Pomysł: Można wprowadzić plugin który blokuje 200 lvl i wtedy jak ktoś by już wymaksował lvl to będzie musiał grać inną klasą. Zmotywuję to do gry od nowa i wyeliminuje za duże lvl. |
| |
![]() |