| Propozycje Propozycje serwera Diablomod |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 28
| Mute i gag
Witam mam taką propozycję ![]() Mianowicie na chwilę obecną na serwerze nie można zmutować/gagować wybranego osobnika ns tylko wszystkich naraz , jak dam mute or gag ns1 to reszta też automatycznie z przydziału ma za niego xDCzy można by wgrać , żeby można było zatykać pojedynczo te ich piskliwe głosiki bez konieczności uciszania reszty albo kick/ban jak nie chcą się uspokoić ?z góry thx |
| |
| | #2 |
| Wiek: 22
| Odp: Mute i gag
przydalo by sie to narawde
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 15
Nom j/w.
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 21
Ban styka dla NS, dla steam to gag.
|
| |
| | #5 |
Wiem Bad tylko jak jedynym steamem na serwie jestem ja gram z 5 ns z których 1,2 jest denerwujących i naprawdę nie chce ich się słuchać ,a ban to bezsensu w teamach po 3 xDWydaje mnie sie( haha tak po wioskowemu xD ) , że to potrzebne na serwie ...
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
Piszesz na say@ używanie mikro bez mutacji = ban gada najpierw kick wbija i się pyta o co chodzi wyświetlasz to jeszcze raz. Zaczynają znowu pitolić to ban na godzine a pozniej sie zastanowi zanim sie odeziw. Wiesz czasem za tekst "paka na B" aż nei wolno banować bo podaje samo info. Jeżeli irytuj tylko cb możesz zawsze wcisnąć "esc" "player list" zaznaczyć i zmutować. GL |
| |
| | #7 | |
| Odp: Mute i gag Cytat:
![]() ![]() ![]() na 10 skikowanych wróci 4 | |
| |
| | #8 |
| Wiek: 20
hmmm z tego co mi się wydaje to gag nie działa na s/ns |
| |
| | #9 |
Pucuś To Ty nie Wiesz że jak napiszesz Ze brak mutacji itd. Ban To ci gościu Powie Spier.. I zamknij ryj. To wtedy 4h Za nad uzywanie mikro po upomnieniach + Obraza Admina i co xD dalej? :P banować tak każdego? |
| |
| | #10 |
| Wiek: 18
| Odp: Mute i gag |
| |
| | #11 |
| Wiek: 21
Właściwie na jaki sposób ten plug gag'uje ? Jeśli większość/całość NS'ów to chyba na steam id. A nie można na nick tego zamienić ? |
| |
| | #12 | |
| Wiek: 15
| Odp: Mute i gag Cytat:
iżeś mię tako postraszyła. By była co przykrego przemowiła. Zerwałaby się we mnie każda żyła. Nagle by mię umorzyła. I duszę by wypędziła. Razjel tło taki mraściek co cagle est sietniokiem. Ni nauczyć go od nierownia swojego. Ja żem chyżo rzucom na jego duszę nieczystom klątwę. Schowaj grzecha śmiertnego. I też skończenia nagłego. Boże okalecz go , bo czyni złe uczynki. Ja wysłuchać się musiałem , bo bym niewytrzymoł. Żeby pana swego , wielkiego chorągiewnego mógł utrzymać. | |
| |
| | #13 |
| Wiek: 18
-,- Co to ma być metiu? Bad ma dobry pomysł o ile da się go zrealizować |
| |
| | #14 |
|
Metiu chyba sam ze sobą gada ;d i masz racje, pomysł Bada wydaje się najlogiczniejszy w tym wypadku, jestem za.
|
| |
| | #15 |
Metiu pisze byle co by było go widać na forum DM. Przecież stara się o admina czyż nie? więc można spodziewać się jeszcze takich postów dużo. Co do gagowania Przydało by sie na nick te gagowanie, Lub Wgrać Plugin Kary tzw. Ze dostaje Amx_Gagmc I za każdym Razem Gdy właczy micro Dostaje Disconnect Z Serwa i tyle |
| |
![]() |
| |