| Propozycje Propozycje serwera Diablomod |
![]() |
|
| | #1 |
| Wiek: 21
| Nowe klasy + nowe możliwości/dodatki
No to jak modernizacja kiedyś będzie, to dawajta pomysły w tym dziale. Nowe klasy: Może być podział na Bohaterowie lub inaczej niż inni Herosi albo Tytani (ja bym postawił na oryginalne postacie z Diablo 2 LoD + ostatecznie Ninja) Barbarzyńca Czarodziejka Nekromanta Amazonka Paladyn Druid Zabójczyni Ninja (umiejętności większości już są resztę wymyśli się za raz) Potwory lub bardziej pasująca nazwa Bossowie (sry za błędy w nazwach) Andariel Duriel Mefisto Diablo Baal Grisword Hrabina Izael (umiejętności za raz) Nie wiem, czy to nie za dużo klas. Nowe możliwości dodatki: - ikonka jak ktoś został naświetlony, - pokazanie ładowania się kuszy u łowcy, - itemki jakieś nowe (mam już kilka pomysłów) z nazwami b. znanymi z D2 LoD, np. Enigma (+100 do statystyk, mała wytrzymałość), - itemki usunięcie niektórych, bo niektórych jest za dużo, np. małe skrzydła, epickie skrzydła (czy jakoś tak), I coś tam jeszcze się wymyśli. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Nowe klasy + nowe możliwości/dodatki
Tak samo te torby... Mala brazowa, srednia sebrna, duza zlota, super tytanowa, uniform smierci ... Nie za duzo przedmiotów tego samego typu? |
| |
| | #3 |
|
Zgadzam się np. można usunąć oko Nicolasa praktycznie bezużyteczny item chyba że ktoś jest ślepy. globek ma racje co do toreb .
|
| |
| | #4 |
Umiejętności Bossów: (spróbuje podobne jak z gry) Andariel: - 10% na zatrucie kogoś, obr. nie wiem jakie, - zwiększona szybkość na start (5% ?) - ładowany nóż - 2x większe obr. z wszystkich broni ? Duriel - 10% na zamrożenie/spowolnienie przeciwnika na 2 sek., - na start 130 HP i 75 kamizelka, - ładowany nóż - przy trafieniu przeciwnika dodatkowo odrzut, Mefisto - coś jak mag, magiczna kula, - na start 1400 kasy lub za zabicie dostaje 400 kasy, - ładowany nóż - możliwość strzelenia piorunem, Diablo - 10% na złapanie w pułapkę, coś jak korzenie elfa, - na start 150 HP, 100 kamizelki+hełm, - ładowany nóż - możliwość zionięcia ogniem, Straciłem na razie wenę do wymyślania umiejętności. Wiem, że przy tych umiejętności j/w to klasy nie są równe i ktoś będzie miał przewagę. Tylko takie propozycje. ---------- Post added at 11:30 ---------- Previous post was at 11:21 ---------- Nowe itemki: - księga mądrości/kapliczka doświadczenia - szybsze zdobywanie exp (od 5-15%) - miksturki (jak już Radeon pisał) to można z 3 lub 4 wielkości: - mała - częściowe uleczenie, raz na rundę (30 HP), - średnia - częściowe uleczenie, raz na rundę (60HP), - duża - częściowe uleczenie, raz na rundę (90 HP), - spiderman - może strzelać hakiem i się przyczepiać do ścian i przemieszczać się jak spiderman, - kusza łowcy - możliwość posiadania kuszy, - zbroja templariuszy - ochrona przed 1/x, |
| |
| | #5 |
Diablo nie za mocny?? Reszta chyba ok ![]() Ale tymi bossami to można będzie grać jak zwyklymi postaciami? |
| |
| | #6 |
No tak, chyba że zrobi się z nich lub niektórych postacie premium. Ale tak myślę, że te klasy są za silne w stosunku do Herosów, więc może by zostawić takie umiejętność, ale zwiększyć trudność zdobywania expa przez Bossów. |
| |
| | #7 |
Diablo? Tytan 150hp+100hp=250hp (najwięcej z każdej postaci) Hmm 10%? Na diablo po 1-15 razy w 1 typa się strzela więc 10% to baardzo dużo. A ten ogien?? Jakie dmg? 1 raz na runde? |
| |
| | #8 |
Diablo - na start 150HP, nie 100+150, - 10% to na każdy osobny strzał. tzn. nie jest tak, że wystrzelisz 100 i 1 na pewno trafi, każdy nabój miałby szanse 10%, ale jeśli to za dużo to 5% chyba styknie, - a ogień to nie wiem, też nie wiem w jakiej formie, czy takiej jak mag z war3, że podpala przeciwnika z daleka albo jak w wcześniejszych wersjach moda war3, że on ział ogniem na kilka metrów, a obr. to nie wiem, można małe obr. dać, a szybsze ładowanie albo większe obr. i dłuższe ładowanie, |
| |
| | #9 |
|
Proponuje zrobic jakas klase co ma na start 1hp , sila dodaje mu zycie. W kazdej rundzie dostaje deagla i mp5 , nic innego miec nie moze. Oraz moze co minute przechodzic na 5-10s przez sciany.
|
| |
| | #10 |
@Raku Ta postac byla by ZEREM... 1hp z mp5 na 250hp(druid) + fullpancerz z Ak? ;x |
| |
| | #11 |
Haha, niby tak, ale 1 hp to za mało. Ja bym dał min. 25 hp, z bronią może być. Jeszcze ładowanie noża, co może być. Może teleport ??? |
| |
| | #12 |
Moze ladowanie takeigo wybuchu nieumarlego, ale ktory mozna uzyc podczas zycia?
|
| |
| | #13 |
|
Zapomnialem dodac ze widzialnosc byla by zredukowana do 5
|
| |
| | #14 |
Stalker już jest słaby A to nic innego jak stalker 24\7
|
| |
| | #15 |
Nowa opcja: W menu rozdawania statystyk powinien być przycisk, który by dał all statystyki do jednej wybranej. Bo głupio klikać ze 100 razy. |
| |
![]() |
|
| Tagi |
| klasy, mozliwoscidodatki, nowe |