| Propozycje Propozycje serwera Diablomod |
![]() |
| | #31 |
|
| Odp: Nowe klasy + nowe możliwości/dodatki
W Diablo3 o ile pamiętam będzie jeszcze jakaś nowa postać oprócz szamana. Nie chce mi się szukać na googlach jaka to będzie ![]() Swoją drogą już się doczekać nie mogę ,aż D3 wyjdzie |
| |
| | #32 | |
|
| Odp: Nowe klasy + nowe możliwości/dodatki Cytat:
Od razu Spitfire ![]() [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Lrmf283dSXw]YouTube - Prodigy - Spitfire[/ame] D3? Może zostańmy przy Diablo 1 i 2, gdyż w trójce odpada połowa klas, które są w dwójce ![]() Nazwy? Mogą być to nazwy potworów i innych, ale żeby to nie były te same jak są indziej Ghul, Zombie, Szkielet, Diablo premka, koniec? Teraz moce - tylko jakieś dobre, ładne i nieprzesadzone | |
| |
| | #33 |
|
Ja nie wiem jakie skille, podałem 3 nowe postacie i na tyle było mnie stać xD Tak więc myślę, że niech każdy podaje co mogło być iść do danej klasy, wtedy się wybierze najrozsądniejsze moce i git. |
| |
| | #34 |
|
Czy amazonka nie powinna ruszac sie cicho , tak jakby nikt jej nie slyszał? czy to nie jest dobry pomysl ?
|
| |
| | #35 |
| Wiek: 16
Bez przesadyzmu.. Amazonka to i tak potężna klasa ![]() A cichy jest zabójca. |
| |
| | #36 |
| Wiek: 20
Small poluj za cichymi butami ;D
|
| |
| | #37 |
|
Kurwa muffin opanuj się, po chuj piszesz jak nie masz nic do powiedzenia? Później się dziwisz, że dostajesz warny...
|
| |
| | #38 |
|
fakt amazonka silna ale mefisto jest najwiekszy kozak |
| |
| | #39 |
|
Ja bym był za dodaniem klasy takiej ;D Nazwa : Kret Umiejętności : - Szansa 1/3 że przeteleportuje na resp przeciwnika - po naładowaniu (ok.150s , -1sek. za 1int) możesz przechodzic przez ściany po naciśnięciu "e" - Bieg z nożem wzrasta +20 |
| |
| | #40 |
| Wiek: 21
33,3(3)% szansy na ten teleport to za dużo na War3 Wartownik ma chyba z 20% i jest wystarczająco A pomysł klasy całkiem ciekawy. Tylko teraz jak ktoś nie zdąży przejść przez ścianę to zostanie w niej? Troszkę głupio xD
|
| |
| | #41 |
| Wiek: 18
To tak jak przy Ghost Rope - masz pecha = umierasz ;d
|
| |
| | #42 |
| Wiek: 21
No właśnie nie umierasz, dlatego coś powinno być zrobione, że jak zostanie w teksturach to pada |
| |
| | #43 |
|
albo np po naładowaniu dopiero możesz się przeteleportowac ;D i właśnie że np 1/3 na teleport a jak ci się nie uda to też 1/3 że umrzesz więc będzie ryzyko |
| |
| | #44 |
|
Dobrze by było jak by były te klasy premium, oto propozycja na ich moce Diablo 150 hp na początek - ognista kula , 5% szansy na podpalenie przeciwnika ładowanie nożem : ogniste kule Andariel 130 hp na początek - 1% na zabicie przeciwnika 1 strzałem,ładowanie nożem szybkości poruszania się Chrabina 130 hp na początek - posiada kuszę jest cicha jak zabójca , ładowanie nożem:niewidzialności Grisworld 160 hp na początek - ma 10 % mniejszych obrażeń za to dużo hp , ładowanie nożem :5% na zamrożenie przeciwnika |
| |
| | #45 |
|
Te % to małe coś... Wszystko fajnie, ale jak to mają być premium to ja dziękuje, nawet bym nie kupił jak mają taki mały %
|
| |
![]() |
| Tagi |
| klasy, mozliwoscidodatki, nowe |