| Propozycje Propozycje serwera Diablomod |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 21
| [FIX] Szybkość bez zmiany broni.
Zawsze wkurza mnie ta czynność [choć robię ją już automatycznie z nawyku], a dokładniej, aby dana klasa biegała z zdobytą szybkością [zwinnością] to musi zmienić broń [czasem kilka razy]. Więc, czy można to naprawić ? [Fix] Ustawienie danej szybkosci po zmianie broni - Nieoficjalny polski support AMX Mod X Ale coś tam pisze, że ninja może być poszkodowany i czy ten kod jest optymalny [tzn. nie będzie zamulać bazy] ? |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Szybkość bez zmiany broni.
Moim zdaniem to nie potrzebne, no ale jak nie obciąży to bazy, ani nie spowoduje jakichś skutków ubocznych to można to wgrać.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 20
Bad nie przesadzaj :P Naciśniesz 2 razy Q po rozpoczęciu rundy i to wszystko, po co wgrywać znowu jakieś nie potrzebny shit, żeby znowu coraz wolniej klasa się pojawiała ? ;p
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 18
Mnie tez to wkurza, chce sobie zraszowac ninja, wiec musze kilka razy przerzucic bron, a gdy to zrobie juz nie mam specjalnego noza np. wolverine/katana, mam zwykly ktory nic nie daje...
|
| |
| | #5 |
U ninjy trzeba kupować HE, aby noże działały [przynajmniej wolwerin mi działa]. Oczywiście, że jeśli będzie mulić /klasy, czy coś to odpada. Ale jeśli nie, to można poprawiać małe bugi moda. |
| |
| | #6 |
Zenek dałoby radę to dodać, bez straty płynności/przymulania serwa ?
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 17
| Odp: [FIX] Szybkość bez zmiany broni.
jest to bardzo przydatne szczególnie dla zabójcy jestem za tym by dograć plugin |
| |
| | #8 |
|
Nie pisz tutaj do zenka tylko GG jak już...
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 17
Fakt często denerwujący, szczególnie na początku rundy, kiedy chce zrushować przeciwnika, poprostu mnie to zamula na pewien czas.
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 16
Ja osobiście po prostu zmieniam broń kilka razy i jest ok ale co zrobić na ninjy ?;x
|
| |
| | #11 | |
|
Eeee widać, że nie grasz ninją muffin na ninjy wystarczy naciskać Q, będzie dźwięk wyciąganego noża i po chwili będzie zapierdalał jak dziki zając ;pPogadam o tym z zenkiem i zobaczymy jak to będzie. Po rozmowie napisze czy będzie czy nie. Tym czasem zamykam bo nie ma co już omawiać ;p Dodane po 5 minuty: Cytat:
| |
| |
![]() |
| Tagi |
| broni, zmiany, szybkosc, fix |