| Propozycje Propozycje serwera Diablomod |
![]() |
|
| | #271 |
| Wiek: 17
| Odp: Propozycje nowych itemów Nazwa: Ochrona z nieba Działanie: 15000-20000 złota w każdej rundzie. Użyj żeby chronił cię. Wytrzymałość: Średnia Nazwa: Buty oślepiającej szybkości Działanie: Na nożu zwiększa szybkość o 80-100%, oraz oślepia cię od-10-40%. Wytrzymałość: Średnia |
| |
| | #272 | |
| Wiek: 18
| Odp: Propozycje nowych itemów Cytat:
![]() I tak mam ogranicznik rozrzutu w ręce Tak mi się trzęsie, że synchronizuje się z Navim to nie żart I jestem nim nie nią
| |
| |
| | #273 |
| Wiek: 17
| Odp: Propozycje nowych itemów . Sorki post dodawałem z fona . i mi się wpisało "dostała" . No a co z tymi itemami . Propozycji prawie 10 stron , a tu nic nowego nie ma :( . Wiem że to czasu wymaga i na pewno cały czas modernizujecie serv i stawiacie go na nogi ,ale usunięcie 1/2 itemów i dodanie w zamian za nie jakieś nowe lepsze , przyciągnie na 100 % nowych graczy . |
| |
| | #274 |
| Wiek: 19
| Odp: Propozycje nowych itemów
Zgadzam się z tobą Wafel. Niektóre itemy są zupełnie niepotrzebne, bo nikt z nich nie korzysta:/ i to właśnie te należało by usunąć, i dodać jakieś nowe proponowane przez graczy |
| |
| | #275 |
| Wiek: 28
Kupowanie run wiąże się z ryzykiem xD jak w hazardzie raz kupujesz rune buh enviro xD spoko 2 raz kupuesz i masz oko nicolasa xD ryzyk fizyk wg mnie potrzebne są te niepotrzebne itemy xD bo same koksowe itemy za 5000 dostawać też ezsensu o b mi nie kacza xD
|
| |
| | #276 | |
|
| Odp: Propozycje nowych itemów Cytat:
| |
| |
| | #277 |
No dobra, ale takie "Oko nikolasa" jest zupełnie bez sensu, a można by było wymyślić coś ciekawszego, ale żeby nie było jakieś za mocne |
| |
| | #278 |
|
Oko nikolasa jest potrzebne. I inne tego typu syfy. Jak to wszytsko wywalimy, bedziesz dostawal same "fajne" i wszyscy beda sie nakurwiac bez celu. SLabe itemy zostaja. |
| |
| | #279 |
I tak głównie gram baalem, więc itemy nie są mi aż tak potrzebne , ale nie chodzi mi oto aby wszystkie "syfy" zostały usunięte, tylko zamienione na jakieś słabe, ale przydatniejsze z tych które są proponowane w tym temacie |
| |
![]() |
|
| Tagi |
| itemow, nowych, propozycje |