| Propozycje Propozycje serwera Gun Game |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 21
| "Możliwe" zmiany
Testuje teraz inny rodzaj moda od BF2 i kilka pomniejszych, kosmetycznych zmian. Że się nei znam na tym to idzie woooolno i po sklejeniu samego serwera oczy mnie rozbolały to o konfiguracji serwera na razie nic nie myślałem, ani nie próbowałem.Do serwera: - GunGame 2.13 Beta 4 [na serwerze aktualnie jest], - BF2: Rank Mod PL 1.1.0 by MisieQ [całe info o tej wersji moda w linku] [BattleField2] Battlefield 2 : Rank Mod PL v1.1.0 - AMXX.pl: Support AMX Mod X To co gracze zauważą:
[BattleField2] Nowy Wygląd HUD - AMXX.pl: Support AMX Mod X ![]() bez*tytułu.JPG - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl - w lewym górnym rogu jest zmodyfikowany HUD, znajduje się tam nazwa mod'a, aktualna swoja ranga, ilość odznak i ilość zabójstw, - kolorowy say/czat, wyróżniający właściwe rzeczy; - zmiana kolejności zdobywanych broni, np.: _______________________________ Temat na razie czysto inforamcyjny, ostatecznie jak H@ GG zobaczy i wypowie, czy może też dyskusyjny ;p ZZZzzzZZZzzz |
| |
| | #2 |
| Odp: "Możliwe" zmiany
Wez to jakos przejzyscie stresc :P
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
Nie, BF2 teraz jest bez colorchat'a.
|
| |
| | #4 |
|
| Odp: "Możliwe" zmiany |
| |
| | #5 |
Odznaki od HE dają tylko większe obrażenia [przy max odznace od HE ma się 80% większe obr. z HE]. Zauważyłem też, że przy max 'fladze' [czyli po 20k kill'i] dostaje się 250 ochronki + hełm. Grawitacje za scouta nie udało mi się rozkminić, za bardzo jestem low. Ale chyba można normalnie wył. to albo zamienić scouta na AWP ;p |
| |
| | #6 |
|
wiem co zrób. Weź zrób że zamiast Scouta będzie grawitka a zamiast grawitki za shota niewidka. ;D wtedy będzie miód nie serwer.
|
| |
| | #7 |
| |
| | #8 |
Napisze to w tym temaci4e Bad mam nadzieje że się obrazisz ![]() Wpisując /rankstats nadal miałem 900+ killi a dopiero dzisiaj wszedłem na serw po resecie bf2. Bo podobno zwykły rank też resetowałeś Vinc więc napisałem |
| |
| | #9 |
Sprawdzałem teraz inną opcję i jednocześnie propozycję innych graczy z przeszłości. A chodzi o zmianę kolejności broni przy zabijaniu/awansowaniu. Teraz jak sprawdzałem to można kilka list tego zrobić i co mapę byłoby losowo, czy zaczynamy od glocka, czy od słoniówy. Można różnie ustawiać te listy, daję przykład: |
| |
| | #10 |
jestem na nie. Zniszczy to charakter gg. Jak dobrze pokosisz z noża i ogarniesz pistoletówki masz szanse się wybić a tak było by sieka od zrespienia i nie dąło by się ogarnąć końcówki....
|
| |
| | #11 |
Tamten ciąg broni był dla przykładu, można inne zrobić. Chociaż taką odwróconą kolejność juz kilka osób proponowało. Można na przykład zrobić, że 1 mapę tylko na pistolety, HE i kose się zrobi. Dałoby się tylko większą liczbę potrzebnych zabójstw na każdy pistolet ![]() Jakieś inne propozycje, coś do sprawdzenia [nie za trudnego ]
|
| |
| | #12 |
|
Ja mam taką propozycje. Aby utrudnić gre. Zaczyna sie z auto campom i tak co 3 fragi coraz gorsza bron aż do kosy.xd (a i zabicia z kosy to powiny byc 2 albo 3) ;P
|
| |
| | #13 |
Właśnie taki system jest najlepszy. Zmiana będzie do dupy. Kurde gg po to jest by nie dać się zabić z noża wygrywającemu i tu chodzi o ryzyko. Moim zdaniem jest genialnie jak jest i zmiany w borniach nie powinny być. Mapy z samymi pistoletami broń boże za szybko. Nie w tym problem jest że sa złe bronie i mapy tylko problem jest w tym iż brakuje nam dobrej reklamy. Bo skonfigurowany serwer jest dobrze. (chodź proszę dalej o wyjebanie tego skauta bo gdy chce zmienić na kose dostaje skauta to patologia jest przecież. Nie raz przez to padłem) |
| |
| | #14 |
|
Pucant ma racje , tak jak jest teraz jest dobrze , i nie ma co kombinować bo się jeszcze pogorszy :P
|
| |
| | #15 |
|
| |
![]() |