| Propozycje Propozycje serwera Gun Game |
![]() |
| | #1 |
|
| Zwiekszenie slotów ;) Witam Chciałbym poruszyć temat a chodzi o zwiększenie liczby slotów na serwerze GG .... Nie wiedziałem gdzie napisać prośbę o zwiększenie slotów to napisałem tutaj Chciałbym aby zwiększono ponieważ dużo już razy było tak ze serwer jest pełny a chce się wejść i trzeba czekać ... Z kumplami tez chcieliśmy w któryś dzień pograć a tu pach 18/18 i lipa ... Dobrze by było aby zwiększona sloty do 20 albo nawet 23 ... Wiem ze to koszt jest i dlatego ogólnie pytanie jest moje czy chcielibyście i czy to jest możliwe do zrealizowania ![]() ![]() (: pozdrawiam (: |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Zwiekszenie zlotów ;)
Pisze się "sloty/slotów" przez 's'. A tak to ciągle serwer nie jest pełen. Raz na jakiś czas o pewnych godzinach serwer jest oblegany, ale przez większą część dnia nie jest on pełny. |
| |
| | #3 |
|
| Odp: Zwiekszenie zlotów ;)
juz poprawione dobra ale zauwaz gdzies juz kolo godziny 16-18 zaczyna sie czas grania na GG i konczy sie wieczorem i czesto jest pełny ... Jestem Ciekawe jakie koszty by były przy zwiekszeniu |
| |
| | #4 |
| Odp: Zwiekszenie slotów ;)
To tylko 2 godziny na 24H. Na tak krótko nie warto dokładać slotów. [Można byłoby dodać jak na niektórych serwerach NSkicker, czy jakoś tak] _______ A opłaty, mhm ... Myślę, że na miesiąc z około 30 zł ??? [nie wiem, nie znam się; wróżę ]
|
| |
| | #5 |
|
Bad poprawiłem swoja wczesniejsza wyp bo zle ujalem ja od 16-18 zaczyna sie okres ze tak powiem rozkrezania po 16 juz w sumie jest duzo ludzi |
| |
| | #6 |
Jak na moje decyzja będzie przeciw dodaniu slotów. Ale na pewno wgrają NonSteam Kicker [czyli jeśli serwer jest pełen i jakiś STEAM będzie chciał wejść na serwer, to wywali losowego NonSteam'a]. Na decyzję będzie trzeba poczekać. [O tej porze tylko nieliczni siedzą, a niektóre boty moderują warez :f | zdrówko] |
| |
| | #7 |
|
Z Tym non steam kicker by byla dobra sprawa Tylko zobaczymy co inni powiedza i adminowie serwów czekam na decyzje jakos w tej sprawie pozdrawiam |
| |
| | #8 |
| Wiek: 19
A kto za to zapłaci ???? to jest pytanie... kazdy ma probel czasem z wejsciem ale to nie powod aby odrazu zwiekszac ilczbe slotów na serwerze Trzeba być cierpliwym albno pograc chwile na innym serwerze Volty :P np CTF gdzie czasem jest zupełnie pusto
|
| |
| | #9 |
|
Hmm masz racje ale tak jak bad napisał zrobic tego non steam kick taka jest moja prosba |
| |
| | #10 |
| Wiek: 17
| Odp: Zwiekszenie slotów ;) NS kicker można wgrać. A ze zwiększeniem, to są 2 sprawy (pomijając dopłacenie tych kilku złotych): 1. rano i później wieczorem (~24) będzie pusty 2. na gry.wilan z tego co wiem, nie można dodać slotów, jedynie nowe IP z większą ilością slotów... |
| |
| | #11 |
|
aha taki bajer To julka wgrasz ten NS kicka?? dzieki z góry |
| |
| | #12 |
| Wiek: 17
Tak, jakbym jeszcze miała ten plugin, to bez problemu. (Ale go nie mam jak na razie...)
|
| |
| | #13 |
|
zaraz poszukam jak znajde to dam znac ;p;p
|
| |
| | #14 |
Taki plug bodajże pisze się dla siebie. Z tego co mi wiadomo Kanter ma na Jail'u taki plug. Może ci go da ? |
| |
| | #15 |
|
Trzeba z nim zagadac Julia zrobisz To masz lepsze pewnie kontakty z nim |
| |
![]() |
| Tagi |
| slotow, zwiekszenie |