| Propozycje Propozycje serwera War3 |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 21
| Mapy do usuniecia - crashuja server
Krotko i na temat, jezeli wiidze, ze jakas mapa crashuje server notorycznie to wpiszcie ja tu. Mapki ktore ja zauwazylem ze crashuja; eldorado cd_deagle5 Oczywiscie kazda mapke jak wpiszecie sprawdzimy z 3 razy czy rzeczywiscie crashuje :P |
| |
| | #2 |
| Wiek: 1
| Odp: Mapy do usuniecia - crashuja server
eldorado dziala bledne info ![]() de_survivor de_russka po za tym powoli juz trzeba dodawac nowe :P jak narazie 6 ciekawych mapek mam |
| |
| | #3 |
| Wiek: 23
Kolejna crashmapa: aim-xmas Potwierdzone dzisiejszym crashem serwera, nikt nie mógł się wbić po zmianie na tą mapkę wyskakiwał błąd wada. |
| |
| | #4 |
| Wiek: 20
Jeśli możecie to prosiłbym o: 1. Przetestowanie map i zrobienie listy tych które crashują (w 100%) 2. Sporządzenie listy/paczki nowych map, które można wgrać na serwer. Ja niestety nie mam zbyt dużo czasu (a raczej nie mam go wcale) żeby się tym zająć, tym bardziej nawet, że na War3 nie grałem od dobrych kilku lat. Dlatego proszę o pomoc Was, stałych bywalców |
| |
| | #5 |
korzeniu zajme sie tym mam juz 6 map nowych i polowe map przetestowanych
|
| |
| | #6 |
|
jeżeli chodzi o to ja też mogę być przygotowany )) mam naprawdę kilka fajnych map mam to spakować do kogoś wysłać czy wystawić jakiś link?
|
| |
| | #7 |
ten temat jest jzu nie aktualny.
|
| |
![]() |