| Propozycje Propozycje serwera War3 |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 23
| Voices Management
Witajcie ;> Po powrocie na serwer, chciałbym zaproponować jedną ale myślę że bardzo ważną zmianę dotyczącą komunikacji głosowej.. A mianowicie dotyczy ona komunikacji między "Deadami" a żyjącymi graczami żeby nie słyszeli oni siebie nawzajem, jest to trochę dokuczliwe gdy grasz ewidentnie na słuch a w tle słyszysz pogaduszki ;d (Kiedyś tego nie było i było dobrze;p) W załączniku zarzuciłem mod VM'a może komuś się przyda. Krótka specyfikacja :
Instrukcji nie wklejałem bo było by to śmieszne, każdy z nas wie zapewne jak się tym posługiwać ![]() Pozdrawiam ;d |
| |
| | #2 |
| Wiek: 23
| Odp: Voices Management
bez kitu ja zazwyczaj wydzieram ryja ile tylko sily jak gadaja i zamkną te pyski ale za 2 dedy znowu to samo |
| |
| | #3 |
| Wiek: 1
Byla ankieta czy zywi maja prawo mowic przeszlo i jakos sie do tego juz przyzwyczailem. po za tym ten plug jak mi sie wydaje jest juz na serwie |
| |
| | #4 | |
| Wiek: 25
| Odp: Voices Management Cytat:
Bardzo ładny opis, to co polecam to zrobienie sobie bindów na wyciszenie głosów mówionych. O ile się nie mylę : bind "xxx" sv_voiceenable 1 bind "yyy" sv_voiceenable 0 I po problemie . | |
| |
| | #5 |
|
ja tam mam pol serwera zmutowane i jakos sie gra |
| |
![]() |
| |