Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Propozycje Propozycje serwera War3

Odpowiedz

Odsłon tematu: 191  
Stare 15-01-12, 23:13   #1

Respawn

Voices Management

Witajcie ;>

Po powrocie na serwer, chciałbym zaproponować jedną ale myślę że bardzo ważną zmianę dotyczącą komunikacji głosowej..

A mianowicie dotyczy ona komunikacji między "Deadami" a żyjącymi graczami żeby nie słyszeli oni siebie nawzajem, jest to trochę dokuczliwe gdy grasz ewidentnie na słuch a w tle słyszysz pogaduszki ;d (Kiedyś tego nie było i było dobrze;p)

W załączniku zarzuciłem mod VM'a może komuś się przyda.
Krótka specyfikacja :
  • Plugin zastępuje cvar sv_alltalk. Można ustawic czy żywi/nieżywi gracze mogą się słyszec
  • Możliwosc dla admina - gdy admin mówi wszyscy gracze są zmutowani.
  • Możliwosc, że admini mogą rozmawiac tylko między sobą - nikt inny nie słyszy rozmowy adminów
  • Admini słyszą wszystkich
  • Admin może zmutowac gracza
Cvary:
  • vm_alives < 0|1|2 >Zywi gracze słyszą: 0:żyjących ze swojego teamu - 1:wszystkich żyjących - 2:wszystkich graczy(def: 1)
  • vm_deads < 0|1|2 >Nieżyjący gracze słyszą : 0:nieżyjących ze swojego teamu - 1:wszystkich nieżyjących- 2:wszystkich graczy(def: 2)
Komendy:
  • +adminvoiceJeśli jesteś adminem, gdy będziesz mówił wszyscy gracze są zmutowani.
  • +interadminvoice
  • Jeśli jesteś adminem, możesz mówic tylko do adminów - inni gracze nie będą słyszeli twojej rozmowy.
  • +adminlistenJeśli jesteś adminem będziesz słyszał rozmowy wszystkich graczy
  • toggle_adminlistenToggle adminlisten feature
  • amx_mute <name/#userid>Zmutowanie wybranego gracza aż do zmiany mapy
  • amx_unmute <name/#userid>Odmutowanie gracza
  • say(_team) /vmWyświetla menu opcji dla graczy

Instrukcji nie wklejałem bo było by to śmieszne, każdy z nas wie zapewne jak się tym posługiwać

Pozdrawiam ;d
Attached Files
Typ pliku: rar VM-Voice.rar (6.8 KB, 1 views)
Stare 16-01-12, 00:16   #2

the | Gamer

Odp: Voices Management

bez kitu ja zazwyczaj wydzieram ryja ile tylko sily jak gadaja i zamkną te pyski ale za 2 dedy znowu to samo
Stare 16-01-12, 05:12   #3

ABC_Zabijania

Byla ankieta czy zywi maja prawo mowic przeszlo i jakos sie do tego juz przyzwyczailem. po za tym ten plug jak mi sie wydaje jest juz na serwie
Stare 16-01-12, 07:49   #4

schizma

Cytat:
Zamieszczone przez ABC_Zabijania Zobacz posta
Byla ankieta czy zywi maja prawo mowic przeszlo i jakos sie do tego juz przyzwyczailem. po za tym ten plug jak mi sie wydaje jest juz na serwie
jak wyżej .

Bardzo ładny opis, to co polecam to zrobienie sobie bindów na wyciszenie głosów mówionych.

O ile się nie mylę :

bind "xxx" sv_voiceenable 1
bind "yyy" sv_voiceenable 0

I po problemie .
Stare 16-01-12, 09:58   #5

Efix

ja tam mam pol serwera zmutowane i jakos sie gra

Odpowiedz

Ostatnio wyszukiwane
battlefield 3 multiplayer na piracie counter strike 1.6 download non steam counter strike 1.6 non steam counter strike 1.6 non steam download counter strike 1.6 non steam pobierz cs 1.6 download non steam cs 1.6 download non steam v32 cs 1.6 non steam cs 1.6 non steam download cs 1.6 non steam download v32 cs 1.6 non steam pobierz cs download non steam cs non steam download cs non steam pobierz diablo mod download cs 1.6 non steam ffa forum cs mapy cs mapy do cs mapy do cs 1.6 phoenix download phoenix program pobierz cs 1.6 non steam polskie serwery cs prototype spolszczenie ronaldo messi tapety na telefon 240x320 ujarani volta sq 140t.com ts-rejs fasady montaĹź pos katalog edukacyjny