| Propozycje Propozycje serwera War3 |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 17
| Czas leci
Wazna sprawa Panowie , glownie do Korzenia Leci propozycja zeby wgrac wreszcie wszystkie mapy swiateczne do FTP , WSZYSTKIE KTORE KOJARZA SIE Z NAZWY ZE SWIETAMI I NIE MYLIC W MAPCYCLE , BO NIE WIEM KTORE MAPY MOGE GRAC A KTORE NIE ;[ + Wrzucic jakies swiateczne roundsound , SWIETA SIE ZBLIZAJA I GRACZE TEZ O TO PROSILI |
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: Czas leci
Jebać święta. Mapy MOŻE wrzucę odpowiednie na każdy serwer. Ale o RS na War3 musicie zadbać sobie sami, albo przynajmniej podać tytuły co chcecie i wtedy mogę wgrać, ew. dociąć. W tej chwili mam na głowie inne sprawy i swoje i serwerowe (m.in. RS na FFA).
|
| |
| | #3 |
dobra to jutro po szkole ogarne jakies swiateczne nutki , NIE UMIEM PRZYCINAC wiec tu mamy lipe ![]() mapki by sie przydalo do nas jako 1szych wrzucic ![]() przez ostatnie 2 tygodnie zauwazylem straszna monotonnie map , my admini mamy 23 strony w amxmodmenu , kazda strona po 8 map chyba... daje nam to okolo 200 map , z czego grane jest okolo 20-30 ... :F fajne mapy tam widzialem , niektore dzialaja , a inne crashuja caly serwer :( a jeszcze inne jak np. de_rats_zeusroom , jest zle wgrany plik .wad |
| |
| | #4 |
|
Ja zaraz napisze tytuly MOZE ![]() @UP Nie tylko korzen jest na volcie czerwonym i nie tylko on ma CHYBA dostęp do ftp... Korzen pomoge Ci masz gotową paczke wycinkow kolęd . http://speedy.sh/QCSxx/Lesiu-rs.rar |
| |
| | #5 |
O jezuuu... jeszcze nigdy w życiu nie dostałem tylu mdłości co po przesłuchaniu tych "kolęd" Wy na serio chcecie zrobić totalne świąteczne gówno na war3 ?
|
| |
| | #6 |
|
może, święta 2009 - Słoń 52 dębiec - kryszmas alko .. coś tam ;d itp. mariah carey |
| |
| | #7 |
|
| Odp: Czas leci |
| |
| | #8 |
|
| |
| | #9 |
|
| |
| | #10 |
| |
| | #11 |
|
od kiedy na war3ft jest koncert życzeń ?
|
| |
| | #12 |
Od nigdy ?
|
| |
| | #13 |
|
no to chyba jesteś słabo poinformowany...
|
| |
| | #14 |
black zrobil doslownie 4 razy koncert zyczen dla graczy to juz wielce oburzony desi pisze all... gracze jakos nie narzekali ... wlacz sluchawki potem bd wiedzial co sie dzieje na serwie
|
| |
| | #15 |
|
| |
![]() |