| Propozycje Propozycje serwera War3 |
![]() |
|
| | #1 |
|
| Mecz war3 vs war3
Witam, jestem przedstawicielem serwera War3 Centrum-gier u Rex'a może ktoś ten serwer kojarzy . Wychodzę do Was z inicjatywą zagrania meczu/spara 5on5 na zasadach mr12/15 (do ustalenia), każda z drużyn wybiera jedną mapę. Jeżeli zdecydujecie się grać na naszym serwerze do Mixów(11 slotów) będzie zapewnione HLTV. Mecz chcemy ,aby rozegrał się bez moda (bo to równało by się z wgraniem amxx'a ,co można uznać za "przewagę"). Jeżeli zdecydujecie się na to ,kontakt do mnie może być choćby na tym forum ,które będę przeglądał.
|
| |
| | #2 |
|
| Odp: Mecz war3 vs war3
a czemu akurat wa3 vs war3 |
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
ja zglaszam sie jako 1szy ochotnik do zlotej piatki |
| |
| | #4 |
|
kiedy musimy wystawić Asów a nie zamykaczy Panie Black |
| |
| | #5 |
| Wiek: 17
No nie wiem kto ostatnio zamykal czekamy na wiesci z gory !
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 20
mówicie że mam grać ?Myślę, że chętnie podejmiemy się tego sparingu, moglibyście zaproponować jakąś datę? tylko proszę nie weekend bo mam zaplanowany |
| |
| | #7 |
|
ja mogę pyknąć chłopaczyny ;d
|
| |
| | #8 |
|
| Odp: Mecz war3 vs war3 dlatego ,że ja jestem Opiekunem serwera War3 i chcę zorganizować ,taką rozgrywkę. Co do daty, byłby to piątkowy lub sobotni wieczór/popołudnie. Datę dokładną myślę ,że można by uzgadniać dopiero po potwierdzeniu chęci do gry przez Opiekuna Waszego War3. Kontakt na steam do mnie : Rakus1994 |
| |
| | #9 |
| Wiek: 1
hyhy no ba Guti, Rakus, Rex, babcia, kasa i inni xD ja tam jestem na tak i z przyjemnoscia zagram skoro juz nie jestescie pod bandera rzezni zapewne damy znac jak sie team znajdzie :]
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 16
Fajny pomysł ale zaraz zaraz, po co WAR3 vs WAR3 bez amxa? To nie ma sensu, czytając, myślałem, że chodzi o fajny sparing OGARY naszego war3 przeciwko waszym, była by zabawa. Jeśli ktoś chce zagrać zwykły sparing w normalnego csa to od tego ma się klany czy mixy. Ja oczywiście się nie zgłaszam ale proponuje 5v5 na war3 modzie, każdy dostaje wszystkie klasy na 10lvl i jazda. W teamie volty ja widzę przynajmniej ABC i schizmę - najbardziej ich z w3 kojarzę.
|
| |
| | #11 |
|
Muffin ,ale opisałem problem związany z meczem na Modzie War3. Mianowicie ,że jedna drużyna miała by dostęp do komend amxx'a co mogło by zostać uznane za niesprawiedliwe. A pisząc Mecz war3 vs war3, chodziło mi o reprezentację tych serwerów ,a nie o konkretne pluginy tego moda. Wyszedłem z taką inicjatywą, bo owym się opiekuje na swojej Sieci. Po za tym jest do dobra reklama dla sieci, o ile uda mi się uzyskać relacje na żywo od HSTV.pl
|
| |
| | #12 |
|
Pierdolisz tam my zrobiliśmy cały poke-turniej i fajnie się grało => A i tak to 4fun to po co oszukiwać miałby ktoś =r |
| |
| | #13 |
| Wiek: 16
Wątpię by ktoś się tym interesował więc HSTV to słaby pomysł, mecz pomiędzy reprezentacjami serwerów - banał. Co do przewagi, czytałem to ale moje zdanie na ten temat jest takie, że w takich sprawach można zaufać drugiej osobie a jeżeli były by jakieś przekręty to i tak wyszły by na jaw i wtedy byłby koniec współpracy. Nie wiem, skoro war3 vs war3 to na modzie war3 - tak najlogiczniej. Ja już się nie udzielam w wątku |
| |
| | #14 |
| Wiek: 25
Ja mogę zagrać na modzie , na standardowym się nie bardzo czuję . Do normalnej reprezentacji widział bym : ABC ti ti ti Efix odo koper lesiu do WC3 Jeszcze Siebie Co do przewagi nie widzę sensu z przewagą . Traktujmy się jak dorosłych , co z tego że wygracie to tylko gra , od was zależy czy będziecie grali na wspomagaczach. Ja jestem za grą na modzie jeżeli ma być to war3 jeżeli nie to nie widzę sensu do okrajania graczy z volty i może siec vs sieć ?? |
| |
| | #15 |
|
jak tak bardzo chcecie grać na modzie war3, to dla nas problemem nie będzie wgranie amxx"a oraz moda war3, wiec tylko ustalę serwer mixowy na ktorym wgram owego moda
|
| |
![]() |
|