| Propozycje Propozycje serwera War3 |
![]() |
| | #1 |
|
| Camp zone'y
Na mapie pubmasters_snowday. ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting Na pierwszym wiadomo. Na drugim, okna. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Camp zone'y
Popieram, ludzie którzy siedzą na górze i nie "lubiących" zejść mogą czasem naprawdę denerwować;p
|
| |
| | #3 |
|
Zbanować chyba za to nie można. Jak jest admin to napewno kicka , slaya a gdy nie ma to robia co chca.
|
| |
| | #4 |
|
Nie mówię o banowaniu. Prośba do adminów(prawdopodobnie do Schizmy), ażeby camp zone'y tam zostały zrobione, bo tylko ludzie siedzą i granaty rzucają.
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 25
będzie grana ustawie , ogólnie są , ale nie przypuszczałem że można tam wejść (1ss) co do okien to nie wiem czy jest to przerost formy nad treścią bo można swobodnie typka ściągnąć granatami (nie ma gdzie uciec). Temat wyczerpany. |
| |
| | #6 |
|
Schizma zrob cos takiego , ze np. jak siedzi sie w jednym miejscu wiecej niz xxx sekund to slapuje czy cos.
|
| |
| | #7 |
|
Przy okazji wspomne że na niektórych mapach jest tylko 10 respawn pointów co uniemożliwia pojawienie się kreta np. na nuke
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 28
Na serwerze na którym byłem Adminem nie można było siedzieć na oknach oraz na dachu. Za siatką = slay lub kick. Nie ważne gdzie dokładnie byle za siatką. Jedyne okno dostępne, było naprzeciw respa TT. |
| |
![]() |
| |