| Propozycje Propozycje serwera War3 |
![]() |
| | #1 |
|
| Nowa muzyka
Siema. Mam propozycje wgrania nowego roundsounda , dlatego ze ten jest juz stary przydał by sie nowy. Link do roundsounda : By Lesiu - Speedy Share - upload your files here piszcie czy sie podoba. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 1
| Odp: Nowa muzyka
mi sie wydaje ze nawet nikt starego nie zrobil bo nie bylo czasu...
|
| |
| | #3 |
|
Dlatego zrobiłem gotową paczke ale jak widac i tak pewnie nikt tego nie zrobi bo nikt nie ma czasu .
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 18
Wg mnie są ważniejsze sprawy niż nowy RS na w3. Np. postawienie dedyka albo naprawa diablo które ocieka gównem po całości aktualnie. |
| |
| | #5 | ||
| Wiek: 25
| Odp: Nowa muzyka Cytat:
A stawianiem dedyka jak to nazwałeś na to by wychodziło że zajmuje się x ludzi pewnie coś koło 5 i to już chyba drugi miesiąc , więc uważam że ta godzina by nikogo nie zbawiła . osobną sprawą jest Diablo , tutaj się nie wtrącam , ale jak to nazwałeś Cytat:
Ja swój obowiązek spełniam w 120% serw mimo braku opieki na wyższym stopniu ma się całkiem dobrze. Więc nie pitol nie na temat ,że są ważniejsze sprawy. | ||
| |
| | #6 |
|
| Odp: Nowa muzyka |
| |
| | #7 |
| Wiek: 20
| Odp: Nowa muzyka Jeśli chodzi o ścisłość to zajmuje się tym ja. I nie jest to moje 'widzimisie' albo to, że mi się nie chce. Po pierwsze nie ma kasy, a po drugie nie ma nadal kontaktu z drugim właścicielem dedyka, który ma do niego fizyczny dostęp (jest w trasie za granicą). Chociażbym chciał i się zesrał to nic nie zrobię, bo się po prostu nie da...
|
| |
| | #8 | |
|
Ale to nie jest serwer diablo tylko wc3 i sprawy wc4 więc pisz to w dziale serwera diablo a nie tutaj . Nie odbiegajmy od tematu . A co do postu schizmy w 100% się z nim zgadzam. | |
| |
| | #9 | |
| Wiek: 25
Po prostu niech nie mówi że praca nad dedykiem absorbuje wszystkich "czerwony" , albo stawia w świetle że wszyscy muszą to robić ,bo jak sam napisałeś sam się tym zajmujesz i nie zmieni to faktu nawet jak by się tym interesowało 20 osób. | |
| |
| | #10 |
|
| Odp: Nowa muzyka |
| |
| | #11 |
|
No i co z tym będzie?
|
| |
![]() |