Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Propozycje Propozycje serwera War3

Odpowiedz

Odsłon tematu: 262  
Stare 23-11-11, 16:48   #1

Nowa muzyka

Siema.
Mam propozycje wgrania nowego roundsounda , dlatego ze ten jest juz stary przydał by sie nowy.

Link do roundsounda : By Lesiu - Speedy Share - upload your files here

piszcie czy sie podoba.
Stare 23-11-11, 19:18   #2

ABC_Zabijania

Odp: Nowa muzyka

mi sie wydaje ze nawet nikt starego nie zrobil bo nie bylo czasu...
schizma pomógł ten post.
Stare 23-11-11, 20:37   #3

Dlatego zrobiłem gotową paczke ale jak widac i tak pewnie nikt tego nie zrobi bo nikt nie ma czasu .
schizma pomógł ten post.
Stare 24-11-11, 07:12   #4

pnowned

Wg mnie są ważniejsze sprawy niż nowy RS na w3.
Np. postawienie dedyka albo naprawa diablo które ocieka gównem po całości aktualnie.
Stare 24-11-11, 07:22   #5

schizma

Cytat:
Zamieszczone przez pnowned Zobacz posta
Np. postawienie dedyka albo naprawa diablo które ocieka gównem po całości aktualnie.
Może się nie znam, ale podmiana muzyki potrwa pewnie mniej niż 1h (jedną godzinę).

A stawianiem dedyka jak to nazwałeś na to by wychodziło że zajmuje się x ludzi pewnie coś koło 5 i to już chyba drugi miesiąc , więc uważam że ta godzina by nikogo nie zbawiła .

osobną sprawą jest Diablo , tutaj się nie wtrącam , ale jak to nazwałeś

Cytat:
ocieka gównem
to nie nasza zasługa i też mamy prawo coś wymagać jako administracja WC3.
Ja swój obowiązek spełniam w 120% serw mimo braku opieki na wyższym stopniu ma się całkiem dobrze. Więc nie pitol nie na temat ,że są ważniejsze sprawy.
Stare 24-11-11, 13:50   #7

^Korzen

Cytat:
Zamieszczone przez schizma Zobacz posta
A stawianiem dedyka jak to nazwałeś na to by wychodziło że zajmuje się x ludzi pewnie coś koło 5 i to już chyba drugi miesiąc
Jeśli chodzi o ścisłość to zajmuje się tym ja. I nie jest to moje 'widzimisie' albo to, że mi się nie chce. Po pierwsze nie ma kasy, a po drugie nie ma nadal kontaktu z drugim właścicielem dedyka, który ma do niego fizyczny dostęp (jest w trasie za granicą). Chociażbym chciał i się zesrał to nic nie zrobię, bo się po prostu nie da...
Stare 24-11-11, 14:00   #8

Cytat:
Zamieszczone przez pnowned Zobacz posta

Ale to nie jest serwer diablo tylko wc3 i sprawy wc4 więc pisz to w dziale serwera diablo a nie tutaj .

Nie odbiegajmy od tematu .
A co do postu schizmy w 100% się z nim zgadzam.
Stare 24-11-11, 14:25   #9

schizma

Cytat:
Zamieszczone przez ^Korzen Zobacz posta
Jeśli chodzi o ścisłość to zajmuje się tym ja. I nie jest to moje 'widzimisie' albo to, że mi się nie chce. Po pierwsze nie ma kasy, a po drugie nie ma nadal kontaktu z drugim właścicielem dedyka, który ma do niego fizyczny dostęp (jest w trasie za granicą). Chociażbym chciał i się zesrał to nic nie zrobię, bo się po prostu nie da...
OK , nie mówie że się opierdalasz przecie i wiem że mówisz prawdę.

Po prostu niech nie mówi że praca nad dedykiem absorbuje wszystkich "czerwony" , albo stawia w świetle że wszyscy muszą to robić ,bo jak sam napisałeś sam się tym zajmujesz i nie zmieni to faktu nawet jak by się tym interesowało 20 osób.

Odpowiedz