| Propozycje Propozycje serwera War3 |
![]() |
| | #1 |
|
| D3/AU-1(autolama)
Jest możliwość odblokowania tejże broni? A jeśli nie, to chciałbym poznać Waszą motywację odnośnie blokowania jej. Wydaje mi się, że jest to broń jak każda inna(oczywiście, bardzo dobra) i powinna być możliwość grania z jej pomocą. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 25
| Odp: D3/AU-1(autolama)
bo nie trzeba umieć strzelać żeby z niej zabijać , przez co czyni się ta broń a zarazem gra lamerską . Takie jest moje zdanie . Jak dla mnie to dobrze że jest zablokowana bo gra się przyjemniej . Jak chcesz pograć na zoom-ie kup AWP. |
| |
| | #3 |
|
Nie no, ja tę broń traktuję na zasadzie AK/m4. Biegam bez zooma:P
|
| |
| | #4 |
|
to może zablokujmy jeszcze przykladowo scout'a, famas'a i awp.... broń jak każda inna, moim zdaniem powinna być. ostatnio na de_kabul był zablokowany granat dymny - gdyż ? Chciałbym się dowiedzieć dlaczego i przez kogo... pozwoliłem sobie odblokować smoke grenade |
| |
| | #5 |
| Wiek: 23
odblokujcie przecież to serwer 4fun a nie war3 -.- sam bede z tym biegal i wku****l ludzi
|
| |
| | #6 |
|
Ta bron+elf+maska+naszyjnik= o zesz kurwa |
| |
| | #7 | |||
| Wiek: 25
| Odp: D3/AU-1(autolama) Cytat:
PO 1 brawo za odkop miesiąca... Cytat:
są zablokowane od http://volta-sq.pl/skargi-17/67825-ub-snz-lesiu.html z powodu jak w linku. Cytat:
Tak, że broń jak i smoke jak dla mnie zostaną zablokowane bo jakoś nikomu to nie przeszkadzało przez miniony DŁUGI okres czasu. Smoke bo nie ma pluginu na 16 bit a ciężko jest trafić z SS na wykrycie czy ktoś ma 16/32 A Autokampa bo ludzie gracze wychodzą, a ubiegają się o nią ludzie co nie potrafią grać niczym innym ?? Jeżeli czerwoni zadecydują inaczej niech napiszą, zmienie to. Narazie ustawie jak było . | |||
| |
| | #8 | ||||
|
| Odp: D3/AU-1(autolama) yyyy dziekuje ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() przepraszam za brak polskich znakow ale cisne na telefonie | ||||
| |
| | #9 |
| Wiek: 20
Jak będziecie dalej grzebać w ustawieniach i zmieniać coś bez wcześniejszej konsultacji z H@ czy tak ma być, to pozabieram wszystkim odpowiednie flagi i się skończy zabawa... @UP 1. To, że przeszkadza jednostce nie oznacza, że przeszkadza wszystkim... Skoro jest ustawienie takie, a nie inne to musiało się to odbyć przy aprobacie większości graczy serwera, a nie przez 'widzimisie' H@. 2. Pluginu na 16bit nie ma, bo jako taki nie istnieje. Jest jedynie gówno, które wyświetla Ci co rundę obrazki do wybrania i na podstawie tego ocenia czy masz poprawne ustawienia (w przeciwnym przypadku banuje), ale jest to uciążliwe i nie zawsze działa dobrze. Restrykcja smoke na jednej mapie nie jest chyba czymś nadzwyczajnie utrudniającym grę, żeby to od razu zmieniać... |
| |
| | #10 |
|
| Odp: D3/AU-1(autolama) |
| |
![]() |
| |