| Propozycje Propozycje serwera War3 |
![]() |
| | #1 |
|
| Propozycje na nowe mapki :))
Grywam na Volcie Wc33 dość często i tak samo dość często odczuwam brak map: nowych, świeżych, atrakcyjnych, ciekawych, interesujących. . . etc. Nie mówie od razu żeby przewrócić serwer do góry nogami ale mam takich kilka fajnych map, które można by było dorzucić nawet w ramach eksperymentu. Ale naprawde miło by mi było pograć na starych dobrych mapach..... a zatem oto te mapki: - cs_hokkaido (mapka z nutką chińskiej tematyki) - cs_shogun_final (również chińszczyzna ale przyjemna, daje duże pole do popisu dla Wc3) etc. musiałbym dobrze poszperać bo jest jeszcze dużo fajnych map do odkopania ale pierwsza rzecz to trzeba chcieć a jak wyjdzie taka inicjatywa to sie wszystko ruszy. Pomimo minusów i plusów i tak dzięki za samo podjęcie tematu |
| |
| | #2 |
| Wiek: 1
| Odp: Propozycje na nowe mapki :))
cs_shogun_final to dobra mapa pod war3 |
| |
| | #3 |
|
kiedyś była taka mapa na same mp5 i granaty... może kojarzycie ?
|
| |
| | #4 |
|
Odkopałem częściowo swoje stare źródła i doszedłem do kilku naprawde fajnych mapek, które nadadzą się do WC3 ![]() Bardzo mi zalezy na waszej opini. Bo cieszył bym sie gdybym wtrafił na zbieżność naszych gustów. A inteligentna opierająca się na mądrych spostrzeżeniach rozmowa zawsze wskazana :P do sedna, oto te mapy : - de_volare (duża mapka jest gdzie pochasać ) - de_alps (również duża obszerna na biało ubrana mapa) - de_pasta (akcja toczy się w pizzerii) - de_legato (mapa typu dust2 nawiązująca do starożytności czy cóś) - de_deadlock (akcja toczy się na ulicach holenderskiego miasta) - de_luxor (tego chyba nie muszę przedstawiać) - cs_rhs22 (przeeeednia mapka z domkiem w którym straszy, zombie hosty są smieszne) - cs_costabrava (również ciekawa mapa obejmująca plażę i kurort) - de_laguna Ogólnie na wszystkich grałem i polecam. Myśle, że któraś na pewno musi trafić do mapcyklu. pozdro |
| |
| | #5 | |
| Wiek: 19
| Odp: Propozycje na nowe mapki :)) Cytat:
| |
| |
| | #6 |
| Wiek: 1
@up de_plaka byla na serwie i admin dalej moze ja zapodac tak samo jak cs_20fighter.... de_pasta tez chyba byla i byc moze dalej jest ale nie w mappacku:] meczyc trzeba schizme to wam pozmienia :P Map jest duzo tylko nie wszystkie sa w mapcycle |
| |
| | #7 |
|
fy_buzzkill i cs_rhs22.Jak dla mnie super mapki
|
| |
| | #8 |
|
Dobry pomysł bo gramy w kółko d2, inferno , aztec itd. ;D
|
| |
| | #9 |
|
O to właśnie Lesiu chodzi. To mnie razi, że w kółko te same mapy. Zobacz na statystyki d2 góruje :/ ja nie mówie, że te mapy są złe, tylko już ograne. Za przeproszeniem rzygać sie chce. A tak nowe mapki wniosły by ciekawość coś nowego )) z resztą Ci co znają te mapki wiedzą o co chodzi ![]() Kolejna dobra mapka co mi sie przypomniała to : cs_greenhouse pZdR |
| |
| | #10 |
| Wiek: 22
mapki spoko ja również prosiłbym o dodanie takiej białej mapy z tirem tam się kładzie pake mapa chyba surivol czy jakoś tak. |
| |
| | #11 |
|
de_survivor Pumba |
| |
| | #12 |
|
Musicie pamiętać, że większość super dużych, wystrzałowych mapek jest najczęściej naszpikowanych kartonami, zakamarkami + ubarwienie raczej niejednolite co sprawia, że nie da się tam z humanami grać. Powprowadzać można, ale po kolei i je sprawdzać, by gra ze strzelanki nie zmieniła się w chowanego... Plama, męczy Cię ta mapa widzę |
| |
| | #13 |
|
Hmmm może tak aim_crazyjump ?
|
| |
| | #14 |
|
Proszę o przywrócenie mapy cs_rio !!!
|