| Propozycje Propozycje serwera War3 |
![]() |
| | #1 |
|
| Głosowanie decydujące o...
Cześć, moja propozycja dotyczy czasu trwania poszczególnych map. Otóż myślę, że ciekawym rozwiązaniem byłoby głosowanie odbywające się po każdym załadowaniu nowej mapy. Gracz miałby do wyboru przykładowo 3 opcje np. Ile czasu gramy ; -10 minut -20 minut -30 minut Coś podobnego istnieje na Ster Zombieee Infection #3 - gdyby ktoś chciał zobaczyć jak to rzeczywiście wygląda Moim zdaniem należałoby się nad tym zastanowić chwilkę, słucham opinii |
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: Głosowanie decydujące o...
Nie neguję pomysłu, mimo że sam nie przepadam zbytnio za nim. Ładuje się moja ulubiona mapa a tu ludzie najniższy czas wybierają, potem mapa której nie cierpię i buch maxymalny czas przegłosowany :( Tak tylko powiedziałem, bo na war3 nie grywam.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 25
Na nie , Standardy z bronią 20 minut a fun-y po 15 i jest dobrze. Na kiego grzyba zmieniać coś co jest dobre .... |
| |
| | #4 |
|
| Odp: Głosowanie decydujące o... |
| |
| | #5 |
|
No to w takim razie można robić głosowanie na tych małych mapkach a te większe zostawić w spokoju |
| |
| | #6 |
|
a korzystając z okazji chciałbym się poradzić... jak usunąć ten gówniany podpis htc... za cholerę nie mogę tego wyłączyć |
| |
| | #7 |
| Wiek: 21
yy ja sie nie chce zastanawiac co sie bedzie dziac na war3 jak wreszcie neta bd mial skoro za kazdym razem jak tu wlaze ktos daje inteligentniejsze propozycje xd
|
| |
![]() |
| |