| Propozycje Propozycje serwera War3 |
| Zobacz wyniki ankiety: Ile razy można zmienić nóż na rundę? | |||
| Raz | | 10 | 66.67% |
| Wiele razy | | 5 | 33.33% |
| Głosujących: 15. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
| | #1 |
|
| Zmiana noża raz czy wiele ?
Zachęcam do pisania swoich opinii.
|
| |
| | #2 |
|
| Odp: Zmiana noża raz czy wiele ?
Raz a nie spamuja mi tu |
| |
| | #3 |
| Wiek: 16
Raz, bo każdy daję do odpowiednie sytuacji, a tak to trzeba obrać jakąś taktykę |
| |
| | #4 |
| Wiek: 25
Mi też się spodobał pomysł Arnuld-a o tym żeby zmieniać raz na rundę , nawet akceptuję jego argumentację, że nowi gracze będą mieli łatwiej. Jest jedno ale, o którym też pisałem Gram de_dust nieumarły podkłada pakę na skrzynkach bez maczety tam nie wejdziemy. Patowa sytuacja. Jeżeli by szło tak zrobić to: Zmieniamy 1 raz na rundę ale jak jest paka (wyskakuje info o podłożonej ) mamy możliwość korzystania z każdego noża. Ewentualnie zmiana noża raz na 5sec też utrudni grę takim spamerom jak ja Podsumowując wg mnie najlepszą opcją będzie zmiana noża raz na 5 sec, inaczej odr azu możemy znaleźć się na straconej pozycji przy rozbrajaniu paki. |
| |
| | #5 |
| Wiek: 17
Raz. Położy pakę na skrzynce, hmm, CT mają problem, bywa. |
| |
| | #6 |
|
Możesz w sklepie kupić ten przedmiot od wysokiego skakania, nie trzeba zmieniać noża. Wydaje mi się, że to bardzo opłacalna inwestycja w takiej sytuacji. Poza tym, pierwszy CT może podsadzić drugiego i w ten sposób dostaną się do paki (którą w ten sposób można podłożyć chyba tylko na jednej mapie). A jak jest tylko jeden, bez kasy i bez noża od skakania od początku mapy - to ma problem.
|
| |
| | #7 |
|
Beznadzieja... Ja w ciągu jednej mapki zwykle używam 3-6 klas. Po kiego grzyba mi speed/skoki na nieumarłym, na humanie fajne są cichobierki, magiem, orkiem wolę speeda, a o kameleonie nawet nie wspomnę. Jak chcecie pomóc nowym, to skasujcie to 185 maksymalnego hp. Maska śmierci i 10 lvl to dopiero utrudnienie dla nowego, a nie jakiś głupi nożyk... To pomoże tym, którzy grają 1 klasą, a nie nowicjuszom. Taktyczne podejście właśnie zostanie utrudnione, bo co to jest za granie 1 klasą i sposobem. Przerzucanie noża właśnie tę grę urozmaica! |
| |
| | #8 |
| Wiek: 19
True. Ten pomysł tylko uprzykrzy grę elicie a nie pomoże nowym. Jakiś sens? Ja jestem za nieskończonym zmienianiem albo co jakieś 10-20 sec ewentualnie.
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 20
A po co Ci nóż jak paka wysoko. Na FFA też kładą wysoko i się podsadzają wtedy nikt problemów nie robi. Ktoś nie ma maczety to albo ma pecha albo team play i podsadzamy.
|
| |
| | #10 |
|
Przy wielokrotnym użyciu, noże zastępują moce innych klas |
| |
| | #11 |
| Odp: Zmiana noża raz czy wiele ? |
| |
| | #12 | |
|
| Odp: Zmiana noża raz czy wiele ? Cytat:
![]() Grunt by nie powielały, a tak się stanie, jak zmiana będzie zblokowana. No chyba, że mam robić relogi, jak chcę zmienić klasę... | |
| |
| | #13 |
| Wiek: 20
| |
| | #14 |
|
Zatem zgodnie z ankietą, testowo wrzucamy zmianę noża tylko raz na rundę.
|
| |
| | #15 |
| |
![]() |