Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Propozycje Propozycje serwera War3

Zamknięty temat

Odsłon tematu: 649  
Stare 13-08-11, 14:15   #1

ABC_Zabijania

Darmowy Admin na war3

Witam
W tym temacie oczekuje tylko opini, krotkich i tresciwych.
Tak wiec pisac z glowa. Zbedne posty beda usuwane.
Pomyslalem ze mozna bylo by sprobowac oglosic akcje na darmowego admina.

Jako ze malo osob teraz gra nikt nie ma ochoty kupowac admina. Mysle wiec ze mozna stworzyc range Junior admin. Byl by to admin przyznawany na okres 2 tygodni w zamian za reklamy i aktywne granie. Junior admin nie mial by oczywiscie takich mozliwosci jak zwykly admin. Flagi okreslili by juz czerwoni. Info o mozliwosci zdobycia darmowego admina bylo by pokazywane w czacie gry jak i bylo by widoczne na forum. Na junior admina mogla by isc tylko osoba ktora posiada poparcie 3 adminow Volty. Jak by to wygladalo?

- obowiazek posiadanie steam
- przegrane 30h na serwerze
- nienaganna opinia
- 40 reklam co 2 tygodnie (obowiazkowo)
- max 8 adminow reszta osob robiaca reklamy dostawala by range vipa na serwerze na 2tyg. (wydaje mi sie ze tu mozna dodac mozliwosc pisania z adminami na admin czacie oraz opcje kickowania)
- adminy jak i vipy moga zostac usuniete bez uprzedzenia jezeli zostana zlamane zasady ogolnego regulaminu

Teraz czekam na wasze opinia pytania i propozycje.

Pzdr
schizma pomógł ten post.

Stare 13-08-11, 14:18   #2

iQ^MatriX

Odp: Darmowy Admin na war3

To może stworzymy jeszcze "Przedszkole Admin" ? Też będzie miał flagi, które mu przydzieli administracja i też będzie robił reklamy. Jak dla mnie bezsensu, już mówiłem, Volta nie upadła jeszcze tak nisko by dawać admina za reklamy.

Stare 13-08-11, 15:03   #3

schizma

Fajnie by było coś z tym zdziałać , niekoniecznie za reklamy .

@ by się przydał z tego względu że sporo nowych ns czitów wpada po ostatniej akcji reklamowej.

Niekoniecznie za reklamy, z tego względu że do reklam "zapalą" się jedynie desperaci tacy jak Fisher ;p

Ja w miejscu @ widział bym :

Koperek
Ideli
drv
Laga Czigi

Oni są opanowani, myślący, umiejący grać w większym bądź mniejszym stopniu

Laga nawet przeszedł pozytywnie rekrutacje z tego co pamiętam .

No i Skwarek chciał wrócić ale nie ma kasy .

Tutaj należało by się zastanowić.

podsumowując fajnie było by coś zrobić, ale wg. mnie nie za reklamy no chyba że symboliczne)

Stare 13-08-11, 15:03   #4

ABC_Zabijania

to siedz na war3 24/h spam mam niesamowity na war3 schizma zapewne tez

jest to dobra alternatywa dla biedakow :P

laga
ideli
drv
koperek
castor
chillout
a nawet traceur

naprawde jest sporo osob...

Stare 13-08-11, 15:05   #5

schizma

Cytat:
Zamieszczone przez ABC_Zabijania Zobacz posta
to siedz na war3 24/h spam mam niesamowity na war3 schizma zapewne tez
Ja nie bo jeszcze stem-a nie włączyłem

Stare 13-08-11, 15:27   #6

*Muffin*

Myślę , że pomysł by się przyjął. Osobiście nie pracuje, a robienie reklam jest równie czasochłonne co normalna praca, stawka więc to się w jakiś sposób równoważy.

Stare 13-08-11, 15:33   #7

ABC , ze drv to sie zgodze ale np. koperek gra teraz bardzo rzadko laga gra na war3 moze miesiac castor gra dosyc dlugo i czesto wiec drv , castor moga byc.

Stare 13-08-11, 15:48   #8

schizma

tego posta z osobami nie pisał abc tylko ja , ale mniejsza.

zapomniałem o Castorze.

Koper gra sporo zobacz na psychostatsach.

Stare 13-08-11, 15:48   #9

Pucant

Moim zdaniem głupi pomysł by rozdawać adma za free. Nie tędy droga ABC by na serwerze było więcej ludzi.

Stare 13-08-11, 16:06   #10

ABC_Zabijania

pucant droga jak na moje oko idzie tak

rozdanie adminow za reklamy (reklamy beda reklamowac nowego odswiezonego war3)
dhair ogarnia questy, postacie itp (mysliwy juz chyba zmieniony)
akcja exp przez miecha x2
Promocja kupujesz expa za polowe kasy ( tutaj moze pokryc koszty utrzymania jezeli ceny beda adekwatne i dorbze naglosnione)

jak ludzie moga grac jak nie ma adminow? ja osobiscie takie serwery omijam...

lesiu laga gra na volcie dluzej odemnie :P tylko ze sie zbuntowal i nie polyka wiec nie ma admina

Stare 13-08-11, 17:03   #11

Sqarge^

Ja byłbym za , bo sam chętnie bym takiego admina sobie przywłaszczył ;P

Stare 13-08-11, 17:39   #12

*Muffin*

Nie nie skwara, Ty to akurat musisz płacić

Stare 13-08-11, 21:00   #13

Na admina to się napalają raczej fanatycy, a Ci na serwie są 24/7, więc nie ma co ich przekonywać. Co więcej, później taki koleś nie przeżyje mapy bez wysłania 30 komunikatów na środku ekranu, chorych ankiet i "umilania" gry przypominaniem regulaminu z dopiskiem na końcu "...albo wypie**ole na miesięczne wakacje". Władza niszczy ludzi

No i te wymagania... Jeżeli kandydat ma mieć nienaganną reputację, być aktywnym graczem, poświęcać się dla serwera, to przecież go już niczym przyciągać nie trzeba. Wyważanie otwartych drzwi nie ma sensu. Co więcej, jeżeli "zapracowanie" na admina będzie męczące, nikt prócz ludzi z akapitu pierwszego się tego nie podejmie.

No ale ta argumentacja jest adekwatna do promocji dla ogółu. Wy wymieniliście raptem 10 osób i się zastanawiacie tydzień. Nie szkoda zachodu?! Z tej dziesiątki pewnie zgodzi się 1-2 graczy, więc wpływu na serwer to nie będzie miało praktycznie żadnego.

Jeżeli jednak ważniejsze są te reklamy, to nawet najmniejszy odzew będzie korzystny. Sprawi to jednak jednocześnie zmiany statusu admina na mniej elitarnego, co znowu zmniejszy chęć kupienia go.

No ale jak Wam chce się bawić, to śmiało, nie ma się co zastanawiać. Stracić tutaj można jedynie czas poświęcony na tę całą kampanię... Osiągniecie jakiś zauważalnych wyników możliwe jest jednak tylko po całkowitej zmianie podejścia. Z aktualnego pomysłu niewiele się ugra...

Stare 16-08-11, 23:04   #14

ArAs

Powiem tak - takie cosik podobnego już kiedyś przerabialiśmy, ale nie wypaliło, bo były płacze, że za mało uprawnień, i tak pisali ciągle do adminów o byle gówno, dużo zamieszania.
Imho, skoro jest z tym według Waszego uznania problem lepiej rekrutować normalnych adminów. A Squrczak pod biurko i zniżki sobie załatwiaj ;D

Stare 17-08-11, 01:51   #15

undertaker

ja tez chce adma za darmo bo moj juz wygasl :P
a tak wogle jestem za pomyslem bo serwer zzaczyna sie znowu rozkrecac i potrzebne jest cos zeby go takim utrzymac

Zamknięty temat