| Propozycje Propozycje serwera War3 |
![]() |
| | #1 |
|
| Ulepszenie klas?
Tak slyszalem (daaawno temu) ze maja zostac ulepszone klasy ( 5 , 6 , 7 , 8) . Kiedy to nastanie i czy w ogole? Co ma byc w nich zmienione?? PS . nie wiedzialem gdzie to napisac wiec jakby co przeniescie... |
| |
| | #2 |
| Wiek: 1
| Odp: Ulepszenie klas?
dhair bedzie to lowca bedzie ulepszony reszta nie wiem bo chyba nie ma co w nich ulepszac:P
|
| |
| | #3 |
|
5 , 7 i 8 ? Chyba kpisz typie. |
| |
| | #4 |
|
Jeśli mag ma być wzmocniony to lepiej już go usunąć;p Co do reszty to słyszałem, że ma mieć 4 węże zamiast 3 i na 3 poz. leczącej fali zamiast przywracać 1 hp to ma 2hp. Nie wiem na ile to prawda, ale tak słyszałem:] |
| |
| | #5 |
|
dokladnie kazda klasa ma swoje zalet jak nie pasuje nie graj na;D
|
| |
| | #6 |
ideli tak bedzie tylko dhair sie pokaze :P
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 17
Ja tam gram teraz łowcą i (jak dla mnie) jest wystarczająco dobrą klasą. |
| |
| | #8 |
ale Julka jak zostanie ulepszony to bedziesz miala staty 2/18 a nie 1/18 |
| |
| | #9 |
|
łowca jest moim zdaniem dobrą klasą na normalnych mapach, jeśli nikt z przeciwników nie ma naszyjnika. Wtedy jest dopiero fajnie |
| |
| | #10 |
|
ahahahha no to pojechales Julci ABC |
| |
| | #11 |
|
Pozwolę sobie odkopać temat. Poruszę temat wardena. Czy jest możliwość zmiany ulti tak, ażeby po użyciu wracać na respa z tą samą ilością hp? Nie da się ukryć, że jest to trochę frustrujące, kiedy wpakujesz się w 7 przeciwników i ratunek kosztuje 50hp. Podobnie z kretem. Postrzelasz, pozabijasz i po powrocie masz już tylko połowę życia. |
| |
| | #12 |
| Wiek: 25
Na innych modach tego typu co grałem bywało tak , że gdy masz więcej niż 50 + hp to odradzasz się z tą samą ilością , gdy masz mniej to jest równo 50 . Wg mnie pomysł dobry |
| |
| | #13 | |
|
| Odp: Ulepszenie klas? Cytat:
| |
| |
| | #14 |
|
Nie rozumiesz. Ultimate wardena powoduje, ze się odradzasz(masz wtedy 50hp i to jest ok), ale możesz też użyć tego wciskając binda, co powoduje, że wracasz na respa. Niestety, teraz jest tak, że nawet, jeżeli miałeś 100hp, zostaje Ci 50, a mi chodzi o to, żeby zostawało tyle, ile miałeś.
|
| |
| | #15 |
| Wiek: 16
po prostu gdy zginiesz, odradzasz się z 50 hp lub możesz teleportować się na resp i zostaje CI 50 hp. Kiedyś dużo grałem, i lubiłem to ulti, ale fakt faktem, przy użyciu binda można byłoby zachować hp bo nie wiadomo czy jest sens takiej teleportacji używać.
|
| |
![]() |