| Propozycje Propozycje serwera War3 |
![]() |
| | #16 | |
|
| Odp: Ulepszenie klas? Cytat:
| |
| |
| | #17 |
|
| Odp: Ulepszenie klas?
"Nie rozumiesz"- zły dobór słów, wybacz. Jasne, że lepiej użyć, o tym mówię. Tylko żeby dalej mieć 100hp, 87hp, czy 64hp, niż 50, nieprawdaż? |
| |
| | #18 |
|
to wtedy nie za dobrze bedzie? mysl tez o innych rasach...
|
| |
| | #19 |
|
To nie jest jakiś wielki boost, umówmy się... Oczywiście, że myślę o innych rasach i jest to dla mnie na takiej zasadzie, jak gdyby humanowi ograniczyć teleport odległością czy elfowi dać trzy uniki na rundę. Gdzie się nie ruszałem, zawsze tak było i nikt nie narzekał na "ułatwienie"(Tylko, proszę, nie odbijajcie piłeczki na zasadzie "to nas wyróżnia"). Najlepiej będzie to obrazować sytuacja z azteca, w ct. Stoisz na moście, strzelasz sobie i leci orkowy. Żeby przeżyć, wracasz na respa, ale co to? zamiast 100hp masz już tylko 50, co dość znacznie zmniejsza szanse na przeżycie rundy. |
| |
| | #20 |
|
Ulepszac maga? hmmm to będzie nie zniszczalny |
| |
| | #21 |
|
Leesiu, spójrzże na daty. Skupmy się na tym wardenie. |
| |
| | #22 |
|
Coś? ktoś? Dobrze byłoby, gdyby ktoś jeszcze się wypowiedział. Wydaje mi się, iż sprawa jest warta uwagi.
|
| |
| | #23 |
|
Jedyne co bym zmienił to leczenie shadow huntera, które podświetla swoich humanów jak choinki bożonarodzeniowe tymi iskierkami, przez co nie można kampić. Chyba nawet wystarczy wykasować jedną linijkę kodu, aby usunąć te iskierki. |
| |
| | #24 | |
|
| Odp: Ulepszenie klas? Cytat:
![]() A i ja bym przywrócił elfowi wyrzucanie broni a np. dal 3-4 uniki na runde .
| |
| |
| | #25 |
| Wiek: 21
z elfem jest dobrze jak jest
|
| |
| | #26 |
|
| Odp: Ulepszenie klas? |
| |