| Propozycje Propozycje serwera Deathrun |
![]() |
|
| | #1 |
|
| Co dodać?
Maniaki serwera Deathrun! Piszcie tutaj co dodać na serwer aby go rozkręcić, co Wam by się podobało, co chcecie ujrzeć! |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Co dodać?
Jakiegoś exp moda ![]() Pierwsze co to Respawn dla tych co skaczą [1/5] |
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
Dawno nie grałem, ale z tego co pamiętam to zmiany w /drshop i większy porządek z mapami. No i może w końcu dodanie tego free, to na kosy tylko, bo dzieci płaczą na serwie, ale napisać na forum to już za trudne. |
| |
| | #4 |
| Wiek: 1
nie wiem nie gram w dr ale moze jakies cos na wzor ps :P na rekordy na forum?
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 17
Były rekordy, ale chyba baza padła?
|
| |
| | #6 |
|
taaa i nikt mi nie powiedział... Już naprawiam ![]() ---------- Wiadomość dodana o 15:55 ---------- Eeee one cały czas działają: Deathrun - Statystyki |
| |
| | #7 |
| Wiek: 16
abh off |
| |
| | #8 |
|
Dobra już mam. Unistorm miał zmiane ip bazy i amxbans zmieniłem, a drstats nie. Poprawiam |
| |
| | #9 |
| Wiek: 21
Wył. spray. Wył. kolory nicków dla adminów, bo ludzie widzą kto admin i puacz itp. Jesli można to w tym specinfo nie pokazywać, że nick admina ogląda kogoś. Jest bug z jednym pluginem. Plug co po wyjściu TT z serwera wybiera losowo żywego gracza z CT. Czasami się zdarza, że pod koniec zakończonej rundy, gdy już został wybrany kolejny TT, to w tej samej chwili wychodzi teraźniejszy TT i zamienia z kimś z CT. W kolejnej rundzie wtedy są 2 TT. |
| |
| | #10 |
|
Rekordy sa zbedne poniewaz ludzie skracaja mapy. Ogolenie ranking jest zjebany... dziala jakby w druga sttrone. Mialem 200 zabic i bylem 2600 w rankinu - czyli przedostatni.... a w top15 koles z 4 fragami siedzial. |
| |
| | #11 |
nie ogarniasz jak sie ranking liczy -.- ? staty na + mial 4:0 ? ty pewnie 200:500 |
| |
| | #12 |
|
Powino sie liczyc jak ktos mnie zabije a nie jak poprostu padne w jakas pulapke. Zabijanie + Zostac zabitym - Samobojstwo nie powinno do rankingu sie wliczac No i oczywiscie reset rankingu |
| |
| | #13 |
Zamachowiec dobrze gada tylko czy dało by się tak zrobić?
|
| |
| | #14 |
|
Automatyczne wywalanie AFK by się przydało bo to jest denerwujące na DR jeśli stoi ci taki ostatni a na mapce nie ma spychania a na serwie nie ma admina żeby zgładził .
|
| |
| | #15 | |
| Wiek: 23
| Odp: Co dodać? Cytat:
no i ten ranking jak zamachowiec pisze | |
| |
![]() |
|