| Propozycje Propozycje serwera Deathrun |
![]() |
| | #1 |
|
| XP MOD
Mam taki pomysl , aby wrzucic jakigos xp moda na serwer , najlepiej edytowanego przez volte.
Grawitacja , bez przesady Szansa na dostania granatow (MAX. 2 przy duzym lvl'u FB) +HP (ile , nie wiem , tyle samo + co lvl) +Armor (ile , nie wiem , tyle samo + co lvl) +Szybkosc Mozna duzo rzeczy po dodawac |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: XP MOD
Moim zdaniem to jest trochę głupi pomysł gdyż po co nam na DR więcej hp niż 100,tak samo z armorem...??
|
| |
| | #3 |
|
Yyy a jak z kims idziesz na kosy na free?
|
| |
| | #4 |
|
Może tak: Wywalimy bota z DR, wgramy VIP plugin: Działanie: Do rozgrywki DR dodaje pare udogodnień i przywilejów dla VIPa. Udogodnienia: -Tylko vip może mieć więcej niż 100fps. -Masz inny model (w załaczniku żołnierz us army ) -say /vips wyswietla vipow online -say /chcevipa wyswietla okienko z tym co może VIP i ile kosztuje -VIP moze uzywac admin_chat (tzn rozmawiać prywatnie z administratorami) -Rezerwacja slota |
| |
| | #5 |
| Wiek: 25
Popieram Radeona! |
| |
| | #6 |
|
Radeon ten vip co dal tkb jest lipny i co ja sprawdzalem to nie dziala. A XP MOD jakby wartosci gravity itp. nie byly przesadzone to bylby dobry.
|
| |
| | #7 |
|
No to mam inny: VIP dostaje zestaw granatów co rundę VIP dostaje armor VIP ma niższa grawitację (można dać bardzo bardzo mało, wręcz w ogóle) VIP ma nowy skin VIP może slapować graczy (czyli taki mini mini admin) VIP może używać chatu adminów VIP ma rezerwację slota Oczywiście za nadużywania slapów/slaya, łamanie regulaminu czy spamowanie chatu adminów = zabranie VIP |
| |
| | #8 |
| Wiek: 23
ten co ja dałem jest bardzo dobry. same przydatne rzeczy dla graczy. nie wiem czego nie działa. pisał to mój kolega u u niego na dr to ładnie hula, żadnych problemów. jeszcze do niego napiszę bo ten co Radeon napisał jest lipny. granaty - naprawdę kiepski pomysł smoke - spadek fps flash - no dajmy ktoś rzuci flasha na respie i all pospadają :] pewniak. he - wystarczy 2 vipów = 2he i można zabić tt niższa gravitacja? odpada. bez sensu. wiem co mówię. 0 przyjemności z gry. slapy - n/c nikt się nie skusi na zakup takiego vipa |
| |
| | #9 |
| Wiek: 17
zalezy za ile i w jaki sposob bo moge np. wyslac esa od brata z komorki ;P
|
| |
| | #10 |
|
ten pomysł z Vipem mi sie podoba ale może dla wszystkich ograniczyć fps max 100 trzeba poprostu wyłączyć developer wtedy każdy ma równe szanse. i VIP nie powinien mieć granatów bo zaczną rzucać granatami do TT i w 2 sec koniec rundy |
| |
| | #11 |
| Wiek: 22
slapy nie grawitacja nie admin chat? o boze nie ! slot nie ! reszta calkiem calkiem ale ludzie nie robcie z vipa az takiego kozaka na serwie wiecie ile bedzie placzu przez to ze ktos bedzie mial vipa? i sapania do adminow ze ktos zaplacil to mu wszystko wolno ? nie dawajcie dostepu nowym do takich udogodnien tylko przez to ze wplaca kase nie za wszelką cene ! a ktos tu mowil o podniesieniu wymogow dla FK ! |
| |
| | #12 |
Ja jestem przeciwko wgraniu pluginu z Vipem.. To by utrudniało niektórym grę , większość ludzi grających na serwerze "stałych bywalców" odeszła by z głupiego powodu. Dzięki fps 200+ są lepsze wyniki w BH.. i innych..
|
| |
| | #13 |
| Wiek: 16
Bez sensu, slapowanie? I myślisz, że będą się ograniczać- chyba, że chodzi Ci o to by zabierać. Admin chat? ADMIN Nie róbcie serwera dla zarobku.. |
| |
| | #14 |
Właśnie to jest bez sensu... Postawienie serwera dla wiernych graczy powinno być przyjemnością na H@.. Zarobki na serwerze są jak dla mnie "dziecinne" . Jeżeli wiedziałeś , że nie utrzymasz go sam to czemu postawiłeś ? Myślę iż znalazło by się wielu co by wspomogło DR'a |
| |
| | #15 |
| Wiek: 22
| Odp: XP MOD |
| |
![]() |
| Tagi |
| mod |
| |