| Propozycje Propozycje serwera Deathrun |
![]() |
| | #16 | |
|
| Odp: XP MOD Cytat:
Serwer ten jest od bardzo długiego czasu, miał już sporo modów. Natomiast dlaczego mamy wydawać pieniądze administratorów z wc3 i innych, aby ludzi grali na Deathrunie? Chciałbym zwrócić bardzo istotny fakt, że WSZYSCY administratorzy Volty, posiadają BEZPŁATNEGO administratora na Deathrunie. Dopiero nowi administratorzy będą mieli go odpłatnie. Dlatego sprawa - proponuję, aby obecni administratorzy wysłali śmiesznego premium sms'a dla Raka. Nie mówię tutaj o obowiązkowej opłacie, ale o wyrazy wdzięczności, że płacąc za wc3 i diablo LUB pokemod dostaliście administratora także na deathrunie. Ostatecznością będzie wprowadzić opłatę pokemod deathrun, oraz wc3 i diablo, oraz trzecia ffa. (aktualnie jest wc3 i diablo, pokemod i ffa, oraz deathrun, który od teraz przyjmuje odpłatnie nowych adminów - przyp. autor) Nie chcę mieć sytuacji na BSL gdzie płaciło np. 30% osób | |
| |
| | #17 |
| Wiek: 23
| Odp: XP MOD
vip? to już chyba zostało ustalone zanim powstał serwer więc nie wiem czy macie dużo do gadania. gra na 100fps jest po prostu normalna. ktoś będzie chciał być pr0 i latać na 300-400 to wydanie kilku złotych na miesiąc to chyba nie będzie problem. oczywiście Radeon w granicach rozsądku. adminów na dr dużo nie gra. ja, globek raku i rzulek. z naszych pieniędzy nie wiem czy serwer długo postoi. musi serwer na siebie zarabiać. czego ci co płacą mają mieć to samo co zwykłe nonstimy? nie martw się serwer cały czas pełny. przyjdą nowi |
| |
| | #18 |
| Wiek: 21
No to tak , najlepiej by było już zrezygnować z tego żeby NS przyłaziły . Jak Tkb powiedział jest coraz więcej ludzi , serw w godzinach 14-19 jest pełen (z czego tak z 80-90% to Steam ) . Przejdźmy teraz do Vip'a . Slapy ? Ja już sobie wyobrażam takiego dziecko , które przychodzi jak admów nie ma i slapuje ; ) . Wystarczy , że ktoś mu rundę wcześniej pułapkę włączy , albo na free go z broni zabije ; ) . 100 fps dla NV ? Też porażka , czemu mam płacić za to , żeby mieć więcej FPS ? Już wydałem na lepszą kartę i ramy . Czemu mam teraz jeszcze płacić ? Nie wiem zróbcie , że Vip ma na wejściu 3 życia , 150 hp , slota o i może jeszcze jak się tak da bo nie znam się , żeby tylko vipy mogły mieć latarki. Broń boże dawać mu przywieje adminów ( najlepiej jeszcze żeby permy mógł rozdawać )
|
| |
| | #19 | |
| Wiek: 17
@tkb Cytat:
, dorzuc tam jeszcze Bad Day'a :P widac ze gra w miare mozliwosci :P
| |
| |
| | #20 |
| Wiek: 22
Dobra wycofuje swoje zdanie bo widze ze jest mowa tylko o DR myslalem ze chcecie cos takiego na wszystkich serwach. Nie zrozumialem przepraszam moja wina. Juz sie nic nie odzywam |
| |
| | #21 |
Uuu, ktoś mnie zauważył tam ;D, ale nie śmiejcie się ze mnie, bo znowu sobie bana wlepię ;P ----- Co do Vipa na DR, tak jak Paradox pisał, mógłby mieć 3x życia na start, inny skin, no i te 150HP albo pełną kamizelkę, no i slot. Co do fps, to się zdaję na was, gram na mniejszej ilości (bo jestem botkiem na DR), ale fajnie mi się gra i przechodzi mapy (raz na ruski rok).
|
| |
| | #22 |
| Wiek: 23
proszę Radeon, Raku spróbujcie jeszcze raz |
| |
| | #23 |
|
Zdzierstwo ale jestem za |
| |
| | #24 |
Jeśli jeszcze jest w planach to, można dać Vipowi oprócz tego co wyżej: - LJ - longjump ten od palladyna z Diablomoda, ale tylko 1, - albo dać ograniczenie na szybkość ;D, ale raczej to nie przejdzie, - no i oprócz skinu mogli by mieć swój kolor w say, będzie tęcza ;P |
| |
| | #25 |
| Wiek: 18
Ta tęcza raczej zacznie wkurzać graczy.
|
| |
| | #26 | |
| Wiek: 16
| Odp: XP MOD Cytat:
| |
| |