| Propozycje Propozycje serwera Deathrun |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 21
| /drshop - zmiany
Przetestowałem sobie cały ten sklepik [chyba cały] i niektóre rzeczy są bezsensu/nie potrzebne bądź inaczej działają. Można by usunąć "noclip" bo można przez te 2 sek przenieś się na teren TT albo przejść mapę :f Rzecz w sklepie co się zwie "szybkość", czy tam do szybkości działa w chuj inaczej. Daje tak jakby maksymalny skok, a nie szybkość, takie coś daje szybki skok do góry. Nie wiem o co chodzi z tą aurą, ale ja jako użytkownik jej nie widzę, może inni ją widzą. Resztę opiszę/dodam jak sobie przypomnę. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: /drshop - zmiany
zgadzam sie w 100% dodatkowo na "gravitacje" mozna ogarniczyc czasowo, np na 10sekund czy cos... |
| |
| | #3 |
| Wiek: 23
"noclip" usunąć bo nie wiem jak to traktować jak ktoś będąc w tt wychodzi z terenu terro i biega po mapie co jest niezgodne z regulaminem gravitke zostawić w spokoju aura chyba nie dziala tak jak powinna sprawdzałem i tez nikt na mnie jej nie widział |
| |
| | #4 |
| Wiek: 21
Tę grawitkę można by trochę obniżyć. A szybkość nie wiem jak rozwiązać, może tak jak umiejętności/itemy w modach co dodają do szybkości. |
| |
| | #5 |
można ale nie za bardzo bo nie będzie fazy a szybkość jak uważasz większość graczy wykupuje grawitke |
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
aura dziala. testowalem all jest ok mialem fioletowa zolta i rozowa :P
|
| |
| | #7 |
|
ZGADZAM SIĘ W 100 % Z USUNIĘCIEM "NO-CLIP" ORAZ MOŻNA BY OGRANICZYĆ GRAWITACJE CZASOWO TAK "OKOŁO 5-10 SEC"
|
| |
| | #8 |
co do grawitacji niech zostanie jak jest a no clip delete :P
|
| |
| | #9 |
Rozwiązanie tymczasowe - szybkość, no clip po 100 000 pkt. Jeżeli ktoś to kupi, znajdziemy admina, który dał tyle punktów. Postaram się załatwić wersję drshop 4 bez zbugowanej szybkości. |
| |
| | #10 |
"No clip" tez uważam aby był usunięty, to całe skakanie mi lata bo jak spadniesz to ci bierze hp, gravitka mogła by zostać.. |
| |
| | #11 |
|
Skoro już usuwacie no clip / szybkość to usuńcie i DGL. Ludzie kupują Deagle i strzelają do terrorysty (zabijając go), sytuacja jest też odwrotna |
| |
| | #12 |
Jeżeli takowe zmiany w drshopie miały by miejsce, to pasowało by wyzerować rekordy map.
|
| |
| | #13 |
co do rekordow tez sie z tym zgodze |
| |
| | #14 |
nie nie nie rekordy niech zostaną takie jak sa w wy jak chcecie to je pobijcie a nie na latwine liczycie |
| |
| | #15 |
Hmm. Nie wiem jak ty Paranormalny, ale ja mapki która jest długa jak mur chiński w 9 sekund nie przejdę... Chyba że na noclip.
|
| |
![]() |