| Propozycje Propozycje serwera Deathrun |
![]() |
| | #16 |
| Wiek: 17
| Odp: /drshop - zmiany
dokladnie przyznam sam ze mam pare rekordow z czasem ponizej 10 sek na mapach na ktorych jest to nie mozliwe :P
|
| |
| | #17 |
| Wiek: 23
uuuu będzie ban za skracanie :P no to chyba przyda się res rankingu map |
| |
| | #18 |
| Wiek: 21
Resetu rankingu rekordów map raczej nie trzeba, tylko poszczególne rekordy, bo większość jest stałych pro DR'anowców, którzy nie widzieli DRshop na oczy.
|
| |
| | #19 |
To teraz, Bad Day'u, powiedz jak to zrobić. |
| |
| | #20 |
A bo ja wiem ![]() Za raz coś wykminię magicznego ![]() Z tego co wyczytałem wyniki/rekordy są zapisywane w pliku w bazie danych, dedyku ? Więc tylko usunąć kilka rekordów z pliku. |
| |
| | #21 |
To powiedz teraz, magiku, w jakim znajduje się to pliku? |
| |
| | #22 |
Qrde, wiedziałem, że zada takie trudne pytanie ![]() Już sprawdzam, ale nie wiem, czy dzisiaj do tego dotrwam |
| |
| | #23 |
Więc tak, zbugowana szybkość nie jest winą samego Drshopa (dostałam wersję, która jest na pewno dobra i było to samo). Coś się po prostu gryzie.
|
| |
| | #24 |
Przy okazji może ktoś napisać jak używać tych LongJump'ów, bo kupić można, pisze coś, że przez 6s będzie działać, ale jak aktywować ? A i jeszcze dodawanie pkt. tylko dla specjalnej flagi. |
| |
| | #25 |
Dodawanie punktów to można zrobić w chwilę, bo standardowo jest dla ADMIN_KICK, do flagi a trzeba zamienić na ADMIN_IMMUNITY. |
| |
| | #26 |
No tak, zainstalowałam dzisiaj sobie tego nieszczęsnego amxxa na new game na steam, tego samego drshopa i szybkość działała dobrze. Myślę, żeby wieczorem, jak już będzie mniej graczy (lub rano) ustawić hasło na serwer na godzinę i po prostu powyłączać i włączać pluginy, żeby znaleźć ten, który coś psuje. |
| |
| | #27 |
Nasz auto bh buguje speed'a w drshopie... Trzeba będzie posprawdzać inne wersje auto bh. Btw, dodawanie pkt jest teraz tylko na flagę a (przynajmniej na razie). |
| |
| | #28 |
Dobra, inny plugin na auto bh i prędkość działa jak trzeba. Nie wiem, w czym one się różnią, ale to już nieważne. |
| |
![]() |