| Propozycje Propozycje serwera Deathrun |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 21
| Zmiany
Witam z tej strony Paradox/Amnezja/Blancior, nie ważne kto, ważne o czym chcę napisać. Na początku chciałbym zaproponować kilka pluginów: - Na deathrun`a staty i rank - AMXX.pl: Support AMX Mod X - Mapcycle dzienny / nocny - AMXX.pl: Support AMX Mod X - Deathrun FPS - AMXX.pl: Support AMX Mod X - Deathrun Shop [4.0 Final] - AMXX.pl: Support AMX Mod X - Deathrun VIP - AMXX.pl: Support AMX Mod X Jeśli znacie, jakieś inne/lepsze, zapraszam do ich dodawania do tematu. Regulamin: Chciałbym, aby również do regulaminu dodano z powrotem, punkt który zabrania używania pułapki nr 2 na projetocs2, jak i również 2 pułapki na temple. Było to nie przemyślane, teraz gracze przez to cierpią i marudzą. Przydało by się również, wprowadzenie regulaminu na serverze, po przez wpisanie komendy /regulamin, wyświetlał by się on nam. Ułatwiło by to grę adminom jak i graczom. Mapy: Nowe mapy są również potrzebne, były ostatnio wgrane nowe, aczkolwiek wiadomo, że wy jako gracze podróżujecie po różnych serverach, znacie mapy które są tam grane i bardziej lub mniej, przez was lubiane. Tutaj wysuwa się moja inicjatywa do Was, abyście pomogli mi/Sobie/Zarządowi, wybrać takowe mapy. Najlepiej by było gdybyście, wrzucali link do danej map/y. Reklama: Tą prośbę kieruje do wszystkich, którzy mają czas i odrobinę dobrych chęci. Póki co reklama by wyglądała następująco: - steam ( informacja na stronie profilu o stronie Volta jak i DR ) - gg i/lub inne komunikatory ( opisy, wiadomości ) - portale społecznościowe ( opisy, śledziki itp. ) - inne fora ( reklama według wzoru ) Link do wzoru http://volta-sq.pl/ogloszenia-11/711...-serwerow.html Niebawem, postaram się nakręcić jakiś filmik z DR Voltowego i z niego zrobić reklamę. Do Zarządu: Chciałbym aby na serverze, pojawił się komunikat, który poinformuje graczy, że takowy temat istnieje i jeśli mają chęci, mogą pomóc w rozbudowie servera, co zapewne może im pomóc w przyszłości, np. staranie się o admina. Póki co to wszystko, jeśli sobie coś jeszcze przypomnę to napiszę. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Zmiany
ja na początek bym zmienił wartości cvarów ... sv_maxvelocity, sv_airaccelerate oraz sv_airmove z tych pluginów wgrałbym 1,2,3 . |
| |
| | #3 |
| Wiek: 23
Jak najbardziej za zmianami , szczególnie za Deathrun Shop Deathrun VIP wielu graczy przychodzi i sie pyta czy sa owe pluginy gdyż gra sie staje bardziej atrakcyjna i przyciąga graczy również wprowadzenie rankingu będzie powodować ze gracze zostawać dłużej i wracać na serv co do Deathrun VIP to będzie równie z możliwością dla servera na wzbogacenie sie o parę groszy co zawsze sie przyda krótko zwięźle i na temat niech sie reszta graczy oraz adminów wypowie musimy miec troche graczy ZA Wdrążmy w życie ustawę rozwojowa |
| |
| | #4 |
|
jestem ZA każdym zwłaszcza szop i dzień/noc |
| |
| | #5 |
| Wiek: 20
Informacja odnośnie tematu pojawiła się już na serwerze. Jeśli się wypowie więcej osób - zatwierdzone zmiany wprowadzę w życie.
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
Deathrun FPS - nie, ja np. nie chcę zmieniać ustawień. DR Shop - zbędne. Staty - teraz jest już jakiś licznik czasu. Vip - obojętne mi to. MC dzień/noc może być. |
| |
| | #7 |
Fps - będzie się aktywował, po wpisaniu komendy fps, tak bynajmniej było na innym servie. Dr shop - może i zbędne, ale przyciąga graczy Staty - ten plugin zamieniło by się z tamtym, ponieważ ten jest lepszy |
| |
| | #8 |
| Wiek: 17
No dobrze, niech już będzie ten DR shop, tylko sam fakt, że jest DR shop nie sprawi, że graczy będzie więcej. Najpierw muszą się dowiedzieć o naszym serwerze i wtedy może zostaną, bądź nie. Dziś jak weszłam na serwer, to jak admin nie pilnuje, po prostu 'bydło', co odstrasza. To raczej frekwencji nie zwiększy, a graczom ciężko wytłumaczyć... |
| |
| | #9 |
Wiem, nie raz bywałem na ns i wiem jak się zachowują, aczkolwiek ja na servie nie mogę siedzieć 24/24 ; )
|
| |
| | #10 |
Moje zdanie jest takie że : Deathrun FPS - nie trzeba dodawać pluginu zamiast tego jest developer DR Shop - dobry pomysł Staty - przydało by się Vip - przyciągnie dużo osób MC dzień/noc nie potrzebne |
| |
| | #11 |
FPS - tak jest developer, ale do tego trzeba jeszcze kilka innych komend wpisać, nie tylko tą, ułatwiło by mi to grę jak i innym, bo tłumaczenie każdemu po kolei, stało się już nudne i irytujące. Więc ten plugin, musi być.
|
| |
| | #12 |
W sumie masz racje Paradoxalny. Komenda która zwiększa FPS przyda się ponieważ ktoś wbija na serwer i pyta się jak zwiększyć FPS. MASZ RACJĘ |
| |
| | #13 |
|
Taki plugin by się napewno przydał.
|
| |
| | #14 |
Czy te komendy z /fps, przy wyjściu z serwera mogłyby same się zmieniać, nie wpisując tego /fpsback ? Bo często zapominam i po wyjściu muszę wracać na DR. Te statystyki rekordów map mogły być wyświetlane pod /top15 ? Na każdej mapce odpowiednia lista rekordzistów. I komenda /best albo /rekordzisci [troche długie] i tu ludzie z największą ilością rekordów. RTV może być trochę wcześniej ? Teraz ile jest, chyba 15-10 min. Może tak 3-5min ? - od siebie dodam, aby wyłączyć, informację o tym kto na Ciebie patrzy (spec), lub jeśli tak się da, aby nie było widać, że admin patrzy. - jak i również, aby dodano mapki, które są w kolejce. |
| |
| | #15 |
Nie pamiętam, czy już było proponowane. Ale, czy można byłoby zastąpić lub dodać zamiast info "gracz x zrobił reconnect" to dodać ten plug Noreconnect - AMXX.pl: Support AMX Mod X Który uniemożliwia wpisanie rc albo chyba wywala danego delikwenta i nie pozwala wejść przez kilka min. |
| |
![]() |
| Tagi |
| zmiany |