| Propozycje Propozycje serwera Deathrun |
![]() |
| | #1 |
|
| respawn
czytałem teraz kilka tematów (pomysły) i pomyślałem że można by wprowadzić takie coś że jak się zabije to pojaiwało by się "vote" tytuł "respawn?" odpowiedzi "tak" "nie" po 10 sekundach to by znikało i bez respawnu co wy na to |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: respawn
Na pewno nie , żebyście co chwilę respanowali się kurwa.
|
| |
| | #3 |
|
paradox ale mi chodzi o taką sytuację kiedy my mamy dostępny respawn po zabiciu kogoś lub byciu w tt
|
| |
| | #4 |
nie rozumiem.
|
| |
| | #5 |
|
no bo teraz jest tak że za każde bycie w tt lub zabicie innego gracza dostaje się 1 free respawn i przy najbliższym dednięciu "wykorzystujesz" automatycznie tego respawna nawet jeżeli terro uciekł albo spadłeś po zakończeniu rundy i mój pomysł jest taki żeby po lewej stronie pojawiło się zapytanie "respawn?" i odpowiedzi pod 1 "tak" pod 2 "nie" <--- forma taka jak vote tylko to się pojawia tylko jednej osobie już rozumiesz ?? |
| |
| | #6 |
| Wiek: 23
ja rozumiem i uważam że to dobry pomysł, tylko nie wiem czy możliwy do wprowadzenia
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 23
nie jestem pewny ale chyba na jakimś serwerze była taka opcja, chyba.... oczywiście fajna sprawa ale nikt się tym nie zajmie na 90%
|
| |
| | #8 |
Znajdź odpowiedni plugin , podaj link , resztą się zajmę.
|
| |
| | #9 |
|
Dać no mi link do aktualnego DR Managera, w sumie mam teraz chwilkę.
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 18
Ogólnie powiem że przydało się by takie coś bo czasami nie ma admina a nie którzy gracze przechodzą krótki kawałem mapy i stają się AFK. Jak każdy normalny gracz rozumie to jest wkurzające.
|
| |
| | #11 |
Zaczyna się nie potrzebny spam , jeśli Butan się ocknie i znajdzie plugin to otworzę. Jak coś pm. |
| |
![]() |
| Tagi |
| respawn |