| Propozycje Propozycje serwera Deathrun |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 21
| Zminimalizowanie HUD'u
Jako, że na DR FPS'y są na wagę złota to może usunąć/ukryć niepotrzebne rzeczy HUD'u. Hud Customizer - na DR właściwie żadne informacje nie są potrzebne [Może ukryć kase; czas rundy; baterię latarki; radar, hp i pancerz; celownik, amunicje i broń] HUD Customizer 0.4 - AMXX.pl: Support AMX Mod X |
| |
| | #2 |
| Odp: Zminimalizowanie HUD'u
Po co ? Wystarczy wpisać hud_draw 0 , a mi np. celownik jest potrzebny i prędkość moja również.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 23
ale wtedy też nie zobaczysz swojej prędkości a ja z tego raczej korzystam
|
| |
| | #4 |
Tzn. prędkość raczej zostanie, bo to osobny plugin. Nie każdy wie o komendzie hud_draw 0 [taki ja botek] albo nie chce mu się wpisywać na DR i zmieniać na innych serwerach. No a celownik można byłoby zostawić, wypisałem tylko rzeczy które ten plug może ukryć. |
| |
| | #5 |
| Wiek: 23
no nie wiem jak tam chcecie mi to obojętne... tylko że latarka też się czasem przydaje, info o hp też istotne nieraz. i paradox zapomniałeś dodać że przy hudzie wyłącza się czat co chyba jest najbardziej rzucające się w oczy |
| |
| | #6 |
Ja tam i tak czatu rzadko czytam , majk a jak chcą coś to u->@->say ;D
|
| |
| | #7 |
|
Własnie paradox wogóle nie czytasz co piszę do ciebie xd nie no żart ja jestem na neu.. w tym temacie ja i tak mam 70fpsów i mi styka |
| |
![]() |
| Tagi |
| hudu, zminimalizowanie |
| |