| Propozycje Propozycje serwera Deathrun |
| Zobacz wyniki ankiety: czy jesteś za usunięciem pkt. dot. zakazu skracania map? | |||
| tak, jestem za usunięciem | | 4 | 44.44% |
| nie, jest dobrze jak jest | | 5 | 55.56% |
| Głosujących: 9. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
| | #1 | |
| Wiek: 23
| skracanie map
co myślicie o usunięciu tego punktu z regulaminu DR? Cytat:
| |
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: skracanie map
Nie Myśle Że To Zły Pomysł Jak Ktoś Nie Umie Skracać To Nie Ma Gry..:/:/
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
Też uważam , że to bardzo słaby pomysł ; ) Już jeden pkt usunąłeś z regulaminu a mianowicie ten , w którym mowa o tym , iż nie wolno włączać danych pułapek , na danych mapach. Przez to tylko bajzel się robi , co chwilę kogoś buguje. Skracanie nie powinno być nigdy dozwolone , co z tymi co nie umieją skracać ? Tajku , Ty patrzysz tylko na siebie , taki egoista. Co z tego , że Ty umiesz jak inni może nie ? I co mapy bd się przechodziło w kilka sekund ? Bez sens totalny , nie przemyślane działanie. Ja od razu byłbym za powrotem pkt w.w. prze ze mnie i zapewniam , iż jeszcze dziś spróbuje to załatwić. |
| |
| | #4 |
| Wiek: 23
Paradox przecież nie napisałem, że to jest mój pomysł. mi to naprawdę obojętne, czy jest zakaz czy też go nie ma. ludzie ciągle na serwerze pytają się mnie czy można skracać... niektórzy pytają się czy nie można tego zmienić w regulaminie. nawet dałem vote z tym na serwerze o dziwo 70-80% było za usunięciem tego. tak więc założyłem topic.zresztą ten pkt i tak się tyczy tylko jednej mapy - arctica więc dużego zamieszania by chyba nie było. tym bardziej że na serwerze mamy map naprawdę dużo.
|
| |
| | #5 |
|
Na arcticu i tak skracają, także nie będzie większej różnicy :P
|
| |
| | #6 |
Na articu sam pozwalam skracać , ale nie pozwalam wtedy zabijać tt .
|
| |
| | #7 |
|
Bym był za ale tylko wtedy, gdy CT czeka az ostatnia osoba zginie, aby móc zabic TT.
|
| |
| | #8 |
|
NIE NIE NIE nienawidze tego jak ktoś skraca i takiego Arcticka na 10sek. ma ! nie nie i jeszcze raz nie !!!
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 19
Nie ma mowy... Wtedy nie będzie gry ...
|
| |
| | #10 |
zamykam , bez zmian.