| Propozycje Propozycje serwera Deathrun |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 25
| Ogólnie o Serwie!
Po 1 Zmień nazwę działu "Porpozycje" na Propozycje ;p Po 2 Coś się psuję Gun game Nie działa!Po 3 Po co jest to vote czy ma być GunGame czy nie? ![]() Po 4 Jakieś mapki GunGamowe! Po 5 Potrzebne jak na razie Admin Esp, PingKicker, AfkKicker |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Ogólnie o Serwie!
Po 6 zmień ogólnie ver. GunGame. Albo poszperaj w plikach aby było na level 5zabić. A nie 2 - to nawet nie ma sensu czajenia się z nożem. C.D Twojego drugiego rzul3k to może nie działało bo na początku mapy większość było za nie graniem GG. Z mapkami, no to daj do pobrania to pewnie wrzuci |
| |
| | #3 | |
|
| Odp: Ogólnie o Serwie! Cytat:
![]() fy_aztec fy_aztec_mini fy_crossfire fy_dustworld fy_hst_poolday gg_fy_rapidfire_cs16 de_simpsons cs_thunder cs_1943 gg_csbase_cs16 gg_fy_battlefield_cs16 gg_gardenworld_cs16 gg_lego_arena_cs16 gg_simpsons_arena_cs16 gg_tx_complex_v1_cs16 gg_ultradeth_b1_cs16 playground3 Gdyby ktoś dał mi paczkę WSZYSTKICH tych map lub części (napisać jakich brakuje) to byłbym WDZIĘCZNY! PS. nie mozna dac byle jakich map, gdyż potrzeba spawn cfg do każdej | |
| |
| | #4 |
|
Jeszcze fy_icework fy_snow |
| |
| | #5 |
|
A masz do nich spawny? bo ja nie...
|
| |
| | #6 |
|
MapSpawner? (taki plugin)
|
| |
| | #7 |
| Odp: Ogólnie o Serwie! |
| |
| | #8 |
|
Proponuje takze wylaczyc czas rundy O.o
|
| |
| | #9 |
Nie czas rundy jest potrzebny! Bo jak jakiś nuubek będzie miał pakę i go nie zabiją (bo np. gdzieś kampi) to inny nie będzie miał możliwości podłożenia jej i wskoczenia wyżej w lvl, a tak po rundzie paczuszka zmieni właściciela |
| |
| | #10 |
|
No to przydalo by sie troche zwiekszyc czas rundy. Moze do 4 minut?
|
| |
| | #11 |
Tak jak jest teraz to jest dobrze ![]() Ważne by działał Bo to mój serwer Ja go opanowałem xD
|
| |
| | #12 |
Ej dobra, jak to w końcu ma być Radeon powiedz. Czy pakę podkładać można - jak tak to zwiększ czas wybuchu. Tzn po minucie czy coś. Jak nie - wyłącz ją i czas rundy wyłączyć.
|
| |
| | #13 |
|
| Odp: Ogólnie o Serwie! |
| |
| | #14 |
Tu jest taki complex FPSBANANA > Maps > CS > Gun Game > gg_complex Ale bez kitu te mapy to jak jakąś mi już wyszukało to pod cs:s . FPSBANANA > Maps > CS > Fight Yard > gg_fy_rapidfire_cs16 > Download tu rapidfire ale chyba mirror nie działa. jutro spróbuje jeszcze poszperać szczegółowiej. Aha, może tu coś znajdziecie... Dużo tych map. http://www.gungame.eu/index.php?option=com_map_download Nie wiem czy pod cs 1.6 |
| |
| | #15 |
|
jak ktos znajdzie mapy gg razem ze spawnami to tez moga być |
| |
![]() |
| Tagi |
| serwie, ogolnie |