Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Propozycje Propozycje serwera Deathrun

Zamknięty temat

Odsłon tematu: 948  
Stare 16-10-10, 23:47   #1

deTox~

auto bh

Tematu podobnego nie znalazłem, więc piszę nowy. Mianowicie chodzi mi o ten cały plugin z autobh na DR. Nie rozumiem co to jest za Death Run skoro idzie przejść całość w 5 sekund? Zawsze jak grałem na DR a trochę tego było to nigdy czegoś takiego nie widziałem. Piszę to po prostu bo może ktoś się ze mną zgodzi i nóż widelec coś zmieni, nie oczekuje zmiany jednak nie zaszkodzi mi napisać. Zawsze przecież na DR chodziło o umiejętność przejścia na zwykłym BH (swoim) czy też wyczucia czasu przez TT. Nie za bardzo rozumiem po co takie coś, chciałbym po prostu poznać odpowiedź na to pytanie bo mnie ono nurtuje. Chciałbym osobiście sobie pograć na DR ale na zwykłym a nie cudaśnym .

Stare 16-10-10, 23:53   #2

*Muffin*

Odp: auto bh

Tak, także bym grał
Muffin oraz tkb podpisuje się pod tym.
p.s: już raz ruszaliśmy ten temat na forum.

Stare 17-10-10, 00:02   #3

Zenek

Fakt, nie gram z tego samego powodu. Zapewne pokojowym rozwiązaniem byłoby vote na początku mapy, każdy by zdecydował jak mu akurat leży.

Stare 17-10-10, 00:09   #4

Luczjano

Taa rundy z 1minuty będą trwały 3minuty a co za czym idzie ludzie będą się irytować bo ile można czekać... po to jest abh aby się pobawić i tam właśnie jest pokaz skilla fps'ów itd itp // ja grałem tylko i wyłącznie na serwerach abh a natomiast jak na jakiś normalnych serwach pojawiała się mapa dr bez abh to zaraz było disconnect.
Ale kto co lubi dać vota nie zaszkodzi zobaczymy w co ludzie chcą grać

Stare 17-10-10, 01:10   #5

0rz3h

Właśnie! Co to za DR z autobh, pograłem chwilę i wyszedłem z powodu autobh, a raczej tego ze TT albo nie nadążał z włączaniem pułapek, albo ktoś na niego krzyczał że po jaką cholerę włącza pułapki albo jeszcze inny w ogóle nie włączał tylko czekał aż ktoś przyjdzie i go zabije :] ja sam jestem z wyłączeniem w ogóle tej opcji, ew. danie tego vote.

Stare 17-10-10, 01:53   #6

deTox~

Luczjano, czekanie? Stary to jest CS nawet na FFA musisz poczekać -.-, normalna runda na FFA trwa 3 minuty i nie widzę problemu gdy ludzie sobie czekają. Jakoś na BSL był normalny DR (nie powiem ile męczyłem pewnego H@ z BSL żeby wrzucił taki serwer) i wszyscy chętnie grali i mało kto dochodził do końca i było fajnie.

Stare 17-10-10, 02:03   #7

Cytat:
Zamieszczone przez deTox~ Zobacz posta
Nie rozumiem co to jest za Death Run skoro idzie przejść całość w 5 sekund?
Dokładnie
Trochę się dzisiaj zdziwiłem, słaby DeathRun jak terro nawet pułapek nie uruchamia.

Stare 17-10-10, 02:08   #8

Luczjano

ale jak można przejść mapę w 5sekund ?w 40 rozumiem w 30 rozumiem ale w 5?
no właśnie deTox~ to jest CS tak jak napisałeś, kiedy wchodzisz na dr masz ochotę poskakać a nie plantować bomby więc nie przytaczaj mi tutaj wzmianki o ffa bo wiem jakie są realia. tak jak napisałem ciekawe co ludzie chcą dlatego vot nie jest złym pomysłem

Stare 17-10-10, 02:13   #9

deTox~

Słuchaj, Ty chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem wyraźnie odpisałem Ci na twoje
Cytat:
Taa rundy z 1minuty będą trwały 3minuty a co za czym idzie ludzie będą się irytować bo ile można czekać..
, że po prostu na większości serwerów się czeka -.- 3 minuty. Na Jailu runda trwa 8 minut czasami i dopiero po 6-7 minutach ludzie zaczynają marudzić. Mapę w 5 sekund bez problemu, jak pierwszy raz wszedłem na DR volty to była tak krótka mapka, że ludzie w tyle przechodzili.

Stare 17-10-10, 02:26   #10

Luczjano

Tylko że to co ja napisałem na początku o 5s nawiązywało do tego co napisałeś na początku i co zacytował borys więc nie łap mnie za słówka*
TYLKO że ja znowu powtarzam wchodząc na DeathRuna nie myślisz o podkładaniu bomb czy odbijaniu hostów jak i o jail tylko o skakaniu.(chodzi mi tutaj o nastawienie)wchodząc na daną mapę masz pewne nastawienie ile mogą trwać rundy** // nie mam zamiaru się kłócić // po prostu nauczyłem się na dr że nie czekamy zbyt długo bo albo padasz albo szybko skaczesz

Stare 17-10-10, 07:47   #11

Był taki temat, jakiś czas temu. I mam takie same zdanie jak wtedy.
Ja jestem za auto bh.

Stare 17-10-10, 09:59   #12

As?!

Tak, ja juz taki temat Detox zalozylem i uznali mnie za dziwaka, wszyscy byli za auto bh, tylko ja przeciw "a dla jednego gracza pluginu nie zmienia" :/

Stare 17-10-10, 10:46   #13

slawpeq

Ja jestem przeciw Auto Bhop.. Serwer deathrun jest dla mnie częścią HNS/KZ/Bhop.. Można na mapach wykazać się umiejętnością Bhopa, a nie rozpędzenia się na respie auto bhoppem i przejść mapę w ciagu 5 sekund.. Dla mnie jest to chore..

Stare 17-10-10, 10:55   #14

xKrzysi3k

Popieram deToxa~ i resztę graczy którzy mają takie samo zdanie o autobh.
Daathrun to między innymi możliwość pokazania swoich umiejętności w wykonywaniu bh i spryt.
Aktualnie nie gram już na deathrun'ach, ale za czasów kiedy jeszcze na takich serwerach grałem coś takiego było nie do pomyślenia. Zdarzały się osoby, które do configu wklejały sobie skrypty na bh, ale jak dla mnie to głupota.
Po co to? Nie umiesz bh? Naucz się, proste.

Stare 17-10-10, 11:49   #15

*Muffin*

Wypowiem się raz jeszcze i chcę aby dotarło to do ludzi ,,za abh''

DEATHRUN:
1. bieg śmierci
2. nie kicanie śmierci
3. po to pułapki aby je uruchamiać
4. nie chodzi o przeskoczenie czterech pułapek na raz, następnie kolejne 3 i tak non stop. tt nawet nie zdąży przejść do następnej pułapki bo ct go wyprzedzi.
5. chcecie auto bh? Nazwijcie serwer ,,auto buany-hop'' i wgrajcie mapki po których wystarczy móc chodzić ew jakieś dziru aby było co przeskakiwać. BO tak to to nie ma sensu.

Zamknięty temat

Tagi
auto