| Propozycje Propozycje serwera FFA |
| Zobacz wyniki ankiety: Dodać następujące mapy na serwer FFA. | |||
| Tak. | | 9 | 64.29% |
| Nie. | | 5 | 35.71% |
| Głosujących: 14. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
| | #1 | ||
| Wiek: 9
| [Ankieta]Propozycja map
Jako, że jest to już moja enta propozycja tych map ustalę już na starcie: Na wstępie chcę oznajmić, iż temat dotyczy już określonych map do dodania przeze mnie, także jeżeli ktoś z was zaproponuje inną mapę złożę raport o usunięcie waszego postu jako offtopic. Niżej podano mapy standardowe, które posiadają odpowiednią wielkość i będą dobrze sprawować się na serwerze. Cytat:
Cytat:
| ||
| |
| | #2 |
| Wiek: 19
| Odp: [Ankieta]Propozycja map
Jak mi sie zdaje, to niektore z tych map sa w map cyklu FFA (de_cheatau, de_cpl_mill) Ale byc moze jestem w bledzie. |
| |
| | #3 |
| Wiek: 20
Ja osobiście nie lubię tych map.
|
| |
| | #4 |
|
| Odp: [Ankieta]Propozycja map |
| |
| | #5 |
| Wiek: 99
Jestem przeciw iż i tak nie będą wybierane te mapy przez graczy... Jak dla mnie zbędne..
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 20
Również jestem przeciwny zwłaszcza, że jakiś czas temu właśnie w/w mapy zostały wywalone, bo nikt na nich nie chciał grać, więc nie rozumiem po co znów ładować na serwer to samo skoro się nie przyjęło... Poza tym mapy kilka z tych map na serwerze się znajduje. |
| |
| | #7 |
|
Znam te mapy i dla mnie te mapy są totalnym syfem, są lepsze. Jak dla mnie to wybrałeś najgorsze mapy jakie można było wybrać. |
| |
| | #8 |
|
ja osobiscie wiekszosc z tych map lubie ale to sie nie uda bo ludzie beda spierdalac z serwera
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 21
Po co zmiany map, ludzie i tak wybierają tylko, dust, dust2, tuscan, train, aztec, westwood, inferno, nuke, dust2002, od czasu do czasu sunny, office i jakieś tam awp.
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 23
jestem za mapami to naprawdę są świetne mapy a przydało by się pograć coś innego niż te dusty inferna i nuke
|
| |
| | #11 |
|
| |
| | #12 | ||
To trzeba ograniczyć wybór map typu Dust2, inferno, dust, train, nuke, by nie były w co drugim vote tylko w co 3, i też, nie pojedynczo, tylko razem, vote by wyglądało np. tak: Cytat:
Cytat:
| ||
| |
| | #13 |
| Wiek: 23
grałem na niejednej sieci gdzie są mapy grane takie że to sie w pale nie mieści i ludzie nie narzekają, a my polacy nauczyliśmy się grać tylko na mapach jednego typu i potem ciężko jest nam zagrać coś innego bo jesteśmy tak leniwym narodem do tego stopnia że nie chce nam sie poznawać nowych map i tu jest ten wielki problem w śród naszych graczy |
| |
| | #14 |
| Odp: [Ankieta]Propozycja map |
| |
| | #15 |
Ja bym tam narodu w to nie mieszał, po prostu młody wiek, przyzwyczajenie, nauka gry na "jednej" mapie. Ja tam mogę grać, prawie wszystko. Była kiedyś fajna mapka dinotaution, czy jakoś tak. Przydało by się również usunąć wszystkie mapy, związane ze świętami. |
| |
![]() |
| |