| Propozycje Propozycje serwera FFA |
| Zobacz wyniki ankiety: Dodać następujące mapy na serwer FFA. | |||
| Tak. | | 9 | 64.29% |
| Nie. | | 5 | 35.71% |
| Głosujących: 14. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
| | #16 | |
| Wiek: 20
| Odp: [Ankieta]Propozycja map
Mapy świąteczne za kilka dni znikną. Co do ograniczeń map - obecnie i tak są ustawione dość skrajne wartości, więc bez przesady, że lecą te same mapy jedna po drugiej. Przykład: Cytat:
Reasumując: dopóki serwer będzie utrzymywać się na obecnym poziomie, dopóty będą takie, a nie inne problemy.
| |
| |
| | #17 |
| Wiek: 9
Temat podsumowany, więc teraz tak, co robimy z tymi mapami Korzeń, zadecyduj i zamknij.
|
| |
| | #18 |
| Wiek: 21
To może po prostu wgrać nowe mapy i zmusić, graczy aby grali to co jest. Stali gracze a jest ich dużo, raczej nie odwrócą się na pięcie. Nowe mapy, ale nie te co podał Matrix, bo są one słabe. Lepiej poszukać czegoś dobrego, z testować na "new game" i wgrać. A potem patrzeć na bieg wydarzeń.
|
| |
| | #19 |
| Wiek: 99
Owszem jestem za dodaniem jakiś nowych mapek lecz nie takich jak wybrał Matrix... Można by było wrzucić mapkę de_dinaunion (jest to mapa połączonych podstawowych map: nuke, aztec, inferno, dust2) bardzo fajna mapka i na niej nie wychodzili ludzie... Jeszcze dosyć fajna była trochę przerobiona mapa de_nuke... Tylko nie pamiętam jak się ona nazywała... Ale była troche bardziej rozbudowana niż zwykła nuke i na respie ct była studnia...
|
| |
| | #20 |
| Wiek: 20
Dinaunion było i się nie przyjęło - z 20 osób na serwerze nagle robiło się 7, nonsens. Jeśli nowe mapy to postawić na sprawdzony format. Nie mam przeciwwskazań co do np. havany czy torna (bo to się jeszcze czasem grywało w poprzednim mapcyklu), ale pozostałe wymienione przez autora tematu raczej nie mają racji bytu z tego względu, że grywalność poleci na łeb na szyję. Zmuszanie graczy też się nie przyjmie, bo będą po prostu wychodzić (przypomnijcie sobie krótki okres gdy nie było vote tylko sztywno narzucony mapcycle...)
|
| |
| | #21 |
| Wiek: 9
Ew. moja propozycja z map niestandardowych: de_irak de_perfect_inferno Poza tym, ja mogę grać każdą mape, chodzi o to by było coś nowego, a nie w kółko ten dust2 |
| |
| | #22 |
| Wiek: 16
@add To było de_nuke2010 czy jakoś tak ; d |
| |
![]() |
| |