| Propozycje Propozycje serwera FFA |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 21
| awp
Co myślicie o tym, aby był limit awp na team - dokładnie 2 awp.
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: awp
Na razie to brakuje adminow na FFA !!
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
racja jak Cie bilem to wyszedles , tak to kozaczyles na w3 tez baty dostawalas slaba dz**** wyszedles , przyszedl zaraz jakis uposledzony i zaczal puszczac muzyke ;f a co do tematu , bez sens przy 14 osobach AZ 2 awp ? xD moze od razu 1 ? |
| |
| | #4 |
|
słaby pomysł . na nie
|
| |
| | #5 |
|
Raczej nie , na niektórych mapach parę osób z AWP to podstawa a 2 to trochę mało |
| |
| | #6 | ||||
| Odp: awp Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zauważyliście, żebym ja chodził i jakieś propozycje, negatywnie oceniał na innych serverach. Poprzyjcie swoje wypowiedzi, chociaż jakimiś sensownymi argumentami. U mnie jednym z podstawowych argumentów, jest fakt, iż gracz z awp w 99%, zabije wroga jednym strzałem. Zdarzają się rudny/mapy (nie mowa o awp), gdzie biega co najmniej z 3-5 z awp. W takim momencie, gra jest bardzo uciążliwa, zniechęcająca i utrudniona, dobra wiem broń jak broń, ale bez przesady. Przez to też server traci 1 na 5 graczy, niby nie dużo, ale jak dla mnie, najlepszym rozwiązaniem był by limit awp 2 na team. | ||||
| |
| | #7 |
| Wiek: 20
Bez przesady Ja osobiście jak robię eko na awp i wyskakuje mi info, że limit na drużynę już wykorzystany to pierdole taki serwer i wychodzę.
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 23
Niee każdy gra swoje. pomysł na TP nie FFA
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 16
To FFA EOT. |
| |
| | #10 |
|
że niby ja mam mało wspólnego z ffa ? srałeś dzisiaj?
|
| |
| | #11 |
|
Było by to bez sensu.
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 31
Pomysł niby dobry ale faktycznie to FFA i nie ma co zmieniać |
| |
| | #13 |
Jak uważacie, to była tylko propozycja, jak widać nie którzy nie potrafią normalnie wymienić swoich propozycji. Są na niskim poziomie intelektualnym nie ich wina Dziękuje, można zamknąć. |
| |
| | #14 |
|
jasno i wyraznie paradox zapytal z pelna kultura co myslimy na ten temat wiec odpowiadajcie co myslicie a nie juz jakies zlosliwe wymiany zdan u gory. Pomysl slaby jak dla mnie
|
| |
| | #15 |
| Wiek: 17
ja dalej jestem na nie
|
| |
![]() |