| Propozycje Propozycje serwera FFA |
![]() |
| | #1 |
|
| pukawka
sluchajcie, nie ma chuja, trzeba cos zrobic z ta jebana pukawka bo nie wiadomo czy mamy sie smiac czy plakac. Po prostu chodzi gorzej niz GOWNO! TAK KURWA GOWNO! Nie daj Boze zeby ktos wybral awp_india bo tam choke to juz caly czas jest 100. Co kilka minut zwiecha i to taka na 1sek. Zaznaczam, ze serwer nie jest pelen kiedy tak sie dzieje i nie pierdolcie mi, ze to moj internet bo kurwa wejde gdzie indziej i jest gitara a u nas po prostu padaka
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 99
| Odp: pukawka
zgadzam się z Tobą... jak czasem wejdę na inny serwer ping zazwyczaj mam po 15-19 a na FFA mam min. 30 i wszystko straciło swą płynność... wiem że korzeniowaty robił co mógł w tej sprawie ale tak nie może być... |
| |
| | #3 |
|
pisał do nich, spławili go
|
| |
| | #4 |
|
No co? W "strzelbę" sobie lecą . A co do sytuacji to potwierdzam (ale to nic nie da)
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 31
Skoro adminów na FFA mamy sporo to może by sobie pozwolić na 1shot1kill chyba że też są do dupy to nie :P Zamieścić informacje na stronie i serwerze to chyba żaden problem. Być może dzięki temu zyskamy więcej graczy bo teraz to raczej ich tracimy :P Pzdr. |
| |
| | #6 |
| Wiek: 20
Beser, chyba nie widziałeś mojego tematu o 1s1k odnośnie serwera war3. Byle z dala od tych złodziei! Co do serwera - postaram się (ale nie obiecuję) do przyszłego tygodnia zreinstalować serwer i postawić na nowo. Jeśli nie pomoże to im zrobię taką awanturę, że popamiętają... |
| |
| | #7 |
| Wiek: 16
... albo Cię zleją ;x
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 16
Korzeń, wierzymy w Ciebie .
|
| |
| | #9 |
|
Nie wiem czy wiecie ale wedlug mnie nie lezy to po winie pukawki . Gram na serweroniach gdzie stoja na pukawce i jest max typa (30 slotow) i zero laga, sciny, crashy itp . Sugerowalbym o reinstalacji serwa i postaniowienie go na nowo bez zbednych pluginow i takich tam ! Moze mniej mp3 wrzucic na serwa ? Tego nie wiem na tym sie nie znam ale uwarzam ze wina stoi w bledach serwera a nie pukawki
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 20
Nie sądzę żeby konfiguracja serwera powodowała skok lossów, choke i pingu w określonych godzinach przy określonej liczbie graczy. Dla mnie sprawa jest oczywista, ale żeby się zabezpieczyć przed ich durnymi tłumaczeniami - zrobię reinstal serwera i przeanalizuję działanie, a potem przedstawię odpowiednie statystyki |
| |
| | #11 |
|
polak nie pierdol. przeciez pukawka nie ma jednej maszyny tylko chuj wie ile i moze akurat na tej maszynie co nasza stoi za duzo serwerow. Korzen na pewno cos wymysli:-) pozdro jol jol
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 19
aj tam Sh00rty zdarzają sie lagi, ale rzadko da rade grać |
| |
| | #13 |
|
| Odp: pukawka |
| |
| | #14 |
| Wiek: 18
Zróbcie coś z tym serverem... Grać się nie da , wszyscy tylko narzekają.
|
| |
| | #15 |
|
poczekajmy na dzialanie Korzenia, obiecal, ze przeinstaluje serwa:-) jak to nie pomoze to spalimy pukawke i tyle:-)
|
| |
![]() |
| |