| Propozycje Propozycje serwera FFA |
![]() |
| | #1 |
|
| ex_interp :) Prosto i na temat ![]() Moja propozycja jest taka , żeby przywrócić albo ten plugin w którym się wybierało interp od 0.01 do 0.05 albo wgrać taki jaki jest na większości serwerów mianowicie taki , który automatycznie ustawia interp 0.01 i po sprawie . Dlatego , że jak widzę na początku rundy , że z pięć osób ma interp'y jakieś nie z tej ziemi a jak admini piszą na żeby zmienili , to nic . Pozdrawiam |
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: ex_interp :) |
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
| Odp: ex_interp :) |
| |
| | #4 |
|
| Odp: ex_interp :)
@ O i Korzeń każdego zgasił.. A co do tego "Najlepszego Rundy" ostatnio na aztecu zabiłem 2 typów z glocka w hs a pokazało, że zabiłem 7 ludzi, jeden hs i 720 dmg ;D |
| |
| | #5 |
| Wiek: 20
Wy to jednak jesteście pierdolnięci zdrowo na mózg tam wszyscy. Kurwa tak źle i tak źle... Jakby ktoś zauważył - plugin działa tak, że wyświetla kto ma niepoprawny interp i tej osobie wywala menu z wyborem poprawnych wartości. Nie wiem na chuj miałbym wrzucać coś co tylko pokazywałoby zły interp i nic nie robiło... |
| |
| | #6 |
|
Dobrze jest jak jest ! Zostawić bo wam oczy z głowy powyrywam .
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 25
Jest dobrze tylko że...Interp ok. PTB nie działa. Vrm nadal gra "bez" steama, na steamie. Nie widać na końcu rundy jak to bywało zawsze "Najlepszego Rundy". |
| |
| | #8 |
| Wiek: 22
Ptb jest potrzebne od zaraz. Na serwerze z reguły jest tak, że po 5 rundach z drużyny przegrywającej wychodzi połowa graczy. Serwer pustoszeje i nie ma z kim grać.
|
| |
| | #9 |
|
Przestan tyle grac no life . a tak na powaznie to hutson ma racje... ptb nie dziala, nie pokazuje najlepszego ogara rundy (z reguly to ja bylem, ale lubie patrzec jak mi fanfary sypia ). Co do pluginu to jest OK |
| |
| | #10 |
|
niech dodatkowo ludziom cl_updaterate zmieni bo ci ktorzy maja na 20 ustawione to z 0.05 lataja :/ niech cl_updaterate do 80 albo 101 ustawi i wymusi automatycznie.... ludzie ktorzy beda mieli zly interp(np jesli zmienia podczas gry) niech kikuje... wszystko ladnie napisane, Korzen - do roboty |
| |
| | #11 |
| Wiek: 16
Ale wy macie naprawdę... W jednym temacie piszecie, że wszystko działa Korzeń się cieszy bo na serwie wszystko dobrze; a tu nagle znowu zaczynacie. Pisze się od razu co jest źle, a nie w jednym temacie 'wszystko ok' i zakładacie drugie tematy co jest źle. Naprawdę myślicie, że naprawić takie rzeczy to jest tak łatwo jak zainstalować steam'a? Korzeń musi siedzieć milion godzin w pluginach i szukać tego jednego zje****go. |
| |
| | #12 |
|
jedyne co źle to że ptb nie działa i tyle
|
| |
| | #13 |
| Wiek: 19
| Odp: ex_interp :) Nie tylko. Korzeń ma przecież inne sprawy i własne życie, więc jak piszecie najpierw, że git, a nagle z dupy zdanie zmieniacie, to przestańcie, ponieważ chłopak nie będzie 24h/dobę się Voltą zajmować
|
| |
| | #14 |
| Wiek: 25
Korzeń WSZYSTKO JEST OK To że niektórzy mają problem żeby sobie poprawnie CFG ustawić to nie twoja sprawa zamykaj to w Ch.... bo Ci nie dadzą normalnego życia zaznać xD
|
| |
| | #15 | |
|
| Odp: ex_interp :) Cytat:
przynajmniej u mnie
| |
| |
![]() |
| |