| Propozycje Propozycje serwera FFA |
![]() |
|
| | #1 |
|
| Serwer ?...
Da rade ogarnąć ten serwer :f? Sypie się już. Wszyscy grający na steam wyświetlani jako ns .. TAKIE RZECZY TYLKO NA VOLCIE ...
|
| |
| | #2 |
|
| Odp: Serwer ?...
Moim zdaniem serwer się nie sypie... Nie pamietam juz komendy jaka wpisac żeby zobaczyc kto ma steam a kto nie... więc jaki problem ? |
| |
| | #3 |
| Wiek: 19
Piżamo, może przez to że masz buga valve_id_lan |
| |
| | #4 |
|
Ja mam tego BUGA :( Nie dość , że nie widzę kto steam kto nie to jeszcze mam wyzerowane rangi :/ |
| |
| | #5 |
|
Tak to ten bug - ma go połowa serwa :f <steamowców> Dzieje sie to tylko na tym serwie ;f
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 16
Jak już w którymś temacie Korzen napisał, że ktoś tam ma naprawić bo to niby nowe BF2 |
| |
| | #7 |
Jak nowe bf2 jak ludzie na pokemodzie mieli ten sam problem do momentu dopóki dedyk nie padł.
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 20
Jeśli mieli ten sam problem to pozostaje tylko i wyłącznie wspaniały i ukochany NEOBANS ![]() I błagam ludzie, nie siejcie plotek. Bo ja napisałem zupełnie co innego, a widzę że tu takie farmazony w wyjaśnieniach lecą, że za głowę się tylko złapać |
| |
| | #9 |
|
| Odp: Serwer ?... |
| |
| | #10 |
Jak masz valve_id_lan to nie czyta killi z Twojego SID bo po prostu go nie wykrywa.
|
| |
| | #11 |
Uaktualniłem binarki dproto - prosze o informacje w temacie czy coś pomogło.
|
| |
| | #12 |
16 osób i nie ma nikogo z valve_id_lan.
|
| |
| | #13 |
W takim razie proszę o monitorowanie sytuacji cały czas. Możliwe, że to wcale nie bf2 ani neobans, a update plików steam'a nam tutaj namieszał i rozwiązaniem były nowe binarki.
|
| |
| | #14 |
| Wiek: 23
ale cos i tak sie pierdzieli co jakies 3 -5 map crasch serva wlasnie przy tych zawiechach ucieka steamid i sie zmienia na idlana ale po nastepnej zawiesze sie naprawia i tak w kolka na i te lagi pingi sie skacza jak chca , teleporty to juz norma |
| |
| | #15 |
| Wiek: 25
Zawsze mozesz w konsoli wpisać STATUS i bedziesz wiedział kto STEAM a kto NS |
| |
![]() |
|