| Propozycje Propozycje serwera FFA |
![]() |
| | #76 |
| Wiek: 19
| Odp: Serwer ?...
Ewentualnie dodać wymuszenie rate.
|
| |
| | #77 |
| Wiek: 20
| Odp: Serwer ?... Wyświetla bo próbuje zmieniać ręcznie albo mu cfg automatycznie wczytuje stare ustawienia, bo nie zapisuje nowych (pewnie plik z cfg ustawiony w trybie "tylko do odczytu). Wtedy wywala mu menu z wyborem od 0.01 do 0.03 + wymusza odpowiednie rate. Nie mam ochoty tego tłumaczyć po raz setny - weź po prostu sobie przetestuj to się przekonasz...
|
| |
| | #78 |
| Wiek: 24
TAK CZytam i czytam nie chce narzekac ale nie lubie miec valve_id_lan :/ nie wiem ocb czy to moze wina cs czy jak ... ---------- Wiadomość dodana o 12:47 ---------- tak niestety stwierdzam ze to wina serwera bo gdzie indziej jest spoko ale jeeszcze rano mi dzialalo u was na bf2 :/
|
| |
| | #79 |
| Wiek: 16
to jest tylko na volcie , ten bug tez mam , skonczylem grac bo dziwnie jest Miec steama , ale go nie miec. @edit juz jest ok leca banie |
| |
| | #80 |
| Wiek: 21
| Odp: Serwer ?... |
| |
| | #81 |
Ja mam taka mała propozycje. Może usunąć te bf2 bo i tak tylko odznaki sie dostaje, żadnych bonusow, to może by to usunąć i zamiast tego dodać takie bajerki jak możliwość sprzedania jednej broni na rundę, energy drinki które by dodawaly szybkosci, inne mniejsza grawitacje itp, i widziałem taki jeden bajer na innym ffa ze można było kupić złote ak/m4 i były 20% zwiększone dmg z tych złotych. Fajnie by to urozmaicilo serwer, wkoncu to ffa xd To jest tylko propozycja of course xd |
| |
| | #82 |
| Wiek: 21
| |
| | #83 |
No dobra ffa niech będzie ale zawsze można to jakoś urozmaicic
|
| |
| | #84 |
| Wiek: 17
ale tu założeniem FFA jest serwer normalny pod względem żadnych zbędnych pluginów które wg mnie psują serwer
|
| |
| | #85 |
| Wiek: 22
Proszę, żadnych badziewnych urozmaiceń. Niech to będzie stary, dobry i poczciwy CS. Gram tylko na Voltowym FFA, jak on się zmieni to nie wiem gdzie ja się podzieję |
| |
| | #86 |
| Wiek: 26
| |
| | #87 |
| Wiek: 99
Ty tam huti spieprzaj na esl'a a nie bijesz botki TOTAL mamy przecież 4fun... tam masz dużo takich pluginów |
| |
| | #88 |
tak na 4fun 1 plugin /knife
|
| |
| | #89 |
| Wiek: 23
Na 4fun wszelkie urozmaicenia, żadnych zmian na FFA bo śmietnik się zrobi
|