| Propozycje Propozycje serwera FFA |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 20
| Kultura FFA .
Cześć, zwracam się z uprzejmą prośbą do graczy FFA, o wniesienie większej kultury osobistej w swych słowach wiem ja też klnę ale już za dużo jest tych słów wykonywanych przez mikrofon Co drugie słowo na serwerze to "kurwa" itp. Jak byście mogli troszkę przyhamować i (Ja też) przesadzam wiem . Wbija się na serwer i odrazu piękne słowa, zamiast cześć to kur**, spier*****... I może zrobimy tak Jak ktoś notorycznie będzie przeklinał będzie ukarany banem . Ode mnie to wszystko Dziękuje |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Kultura FFA .
Skrec gibona sztachnij macha i sie zrelaksuj xD
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 25
No kur** wiadomo że bany się należą za brak kultury. Zawsze jak ktoś przegina to naprostuje =] Bez litości admini i banować albo kickować chociaż!! |
| |
| | #4 |
|
aformitif
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 23
Panowie i starajcie się równo oceniać graczy. Byłem świadkiem jak przyblokowana "Malutka" przez jakiegoś tam gracza, k0r*ila na niego przez 2 kolejne rundy nie przebierając w słowach. W końcu typ nie wytrzymał i coś się jej tam odpyskował to od reki dostał kicka. I żeby nie było że donoszę Po prostu przytaczam tą sytuacje ponieważ utkwiła mi najbardziej w pamięci. Jedni mogą a drudzy nie...
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 19
szkoda że mnie nie było ![]() ja tam takim nie popuszczam |
| |
| | #7 |
|
Kobiecie nalezy się szacunek, a gościa pała proste przecież to samo bym zrobił, a nawet by poleciał ban |
| |
| | #8 |
Ja też byłem świadkiem gnębienia kobiety i to przez admina.... :( Donosić nie będę ale takie sytuacje niestety są....
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 18
| Odp: Kultura FFA . |
| |
| | #10 | |
| Wiek: 23
| Odp: Kultura FFA . Cytat:
Jest to tak zwana słaba płeć ale nie znaczy że mogą innych traktować jak śm***i.
| |
| |
| | #11 |
| Wiek: 16
Wiecie kultura do kobiet i w ogóle, ale one też nie świecą przykładem na naszym serwerze. Nie będę mówił kto gdzie i kiedy, ale co niektóre panie z naszego serwera też lekko przeginają.
|
| |
| | #12 | |
|
| Odp: Kultura FFA . Cytat:
bo mi nie za bardzo, serwer jest do rozluznienia, i serwer jest dla nas a nie dla dzieci z podworka.... to ze odszedlem nie oznacza ze nie moge sie wypowiadac w temacie, wiec stfu | |
| |
| | #13 |
| Wiek: 9
| Odp: Kultura FFA . To u nas grają kobiety? Chyba dzieci z damskim nickiem. Co po niektórzy to nawet nie mają mutacji i brzmią jak kobiety.
|
| |
| | #14 |
| Wiek: 16
| Odp: Kultura FFA . |
| |
| | #15 |
Jeszcze przecież Nimfo jest jakaś Kinga Aguś i wiele inny panienek Wiec parę ich jest :]
|
| |
![]() |