Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Propozycje Propozycje serwera FFA

Odpowiedz

Odsłon tematu: 1140  
Stare 17-09-11, 15:54   #1

-GiboN-

Kultura FFA .

Cześć, zwracam się z uprzejmą prośbą do graczy FFA, o wniesienie większej kultury osobistej w swych słowach wiem ja też klnę ale już za dużo jest tych słów wykonywanych przez mikrofon

Co drugie słowo na serwerze to "kurwa" itp.

Jak byście mogli troszkę przyhamować i (Ja też) przesadzam wiem .

Wbija się na serwer i odrazu piękne słowa, zamiast cześć to kur**, spier*****...

I może zrobimy tak Jak ktoś notorycznie będzie przeklinał będzie ukarany banem .

Ode mnie to wszystko Dziękuje
Stare 17-09-11, 15:55   #2

polaczeK

Odp: Kultura FFA .

Skrec gibona sztachnij macha i sie zrelaksuj xD
Stare 17-09-11, 15:57   #3

Rzul3k

No kur** wiadomo że bany się należą za brak kultury.
Zawsze jak ktoś przegina to naprostuje =]
Bez litości admini i banować albo kickować chociaż!!
Stare 17-09-11, 16:10   #4

aformitif
Stare 17-09-11, 17:31   #5

Reality

Panowie i starajcie się równo oceniać graczy. Byłem świadkiem jak przyblokowana "Malutka" przez jakiegoś tam gracza, k0r*ila na niego przez 2 kolejne rundy nie przebierając w słowach. W końcu typ nie wytrzymał i coś się jej tam odpyskował to od reki dostał kicka.

I żeby nie było że donoszę Po prostu przytaczam tą sytuacje ponieważ utkwiła mi najbardziej w pamięci. Jedni mogą a drudzy nie...
zapsior1 pomógł ten post.
Stare 17-09-11, 18:39   #6

CzesieK

szkoda że mnie nie było
ja tam takim nie popuszczam
Stare 17-09-11, 19:38   #7

Odin

Kobiecie nalezy się szacunek, a gościa pała proste przecież to samo bym zrobił, a nawet by poleciał ban
Stare 17-09-11, 19:58   #8

Ja też byłem świadkiem gnębienia kobiety i to przez admina.... :( Donosić nie będę ale takie sytuacje niestety są....
Stare 17-09-11, 20:08   #9

Razjel

Cytat:
Zamieszczone przez Odin Zobacz posta
Kobiecie nalezy się szacunek, a gościa pała proste przecież to samo bym zrobił, a nawet by poleciał ban
przeciez juz odszedles ; /
Stare 17-09-11, 20:24   #10

Reality

Cytat:
Zamieszczone przez Odin Zobacz posta
Należy się tak samo jak innym... Kobieta tym bardziej powinna zważać na słowa bo jej nie wypada rzucać mięsem.
Jest to tak zwana słaba płeć ale nie znaczy że mogą innych traktować jak śm***i.
Vincent, CzesieK i zapsior1 pomógł ten post.
Stare 17-09-11, 20:53   #11

Kajakiem

Wiecie kultura do kobiet i w ogóle, ale one też nie świecą przykładem na naszym serwerze. Nie będę mówił kto gdzie i kiedy, ale co niektóre panie z naszego serwera też lekko przeginają.
CzesieK pomógł ten post.
Stare 17-09-11, 21:07   #12

Odin

Cytat:
Zamieszczone przez Kajakiem Zobacz posta
Wiecie kultura do kobiet i w ogóle, ale one też nie świecą przykładem na naszym serwerze. Nie będę mówił kto gdzie i kiedy, ale co niektóre panie z naszego serwera też lekko przeginają.
przeszkadza Tobie to? bo mi nie za bardzo, serwer jest do rozluznienia, i serwer jest dla nas a nie dla dzieci z podworka....

to ze odszedlem nie oznacza ze nie moge sie wypowiadac w temacie, wiec stfu
Stare 17-09-11, 21:08   #13

iQ^MatriX

Cytat:
Zamieszczone przez Kajakiem Zobacz posta
To u nas grają kobiety? Chyba dzieci z damskim nickiem. Co po niektórzy to nawet nie mają mutacji i brzmią jak kobiety.
Stare 17-09-11, 21:17   #14

Kajakiem

Cytat:
Zamieszczone przez iQ^MatriX Zobacz posta
To u nas grają kobiety? Chyba dzieci z damskim nickiem. Co po niektórzy to nawet nie mają mutacji i brzmią jak kobiety.
Nie no Matrix przesadzasz : D Ja osobiście kojarzę dwie Halucynę i Malutką.
Stare 17-09-11, 22:23   #15

Jeszcze przecież Nimfo jest jakaś Kinga Aguś i wiele inny panienek Wiec parę ich jest :]

Odpowiedz