| Propozycje Propozycje serwera FFA |
![]() |
| | #31 |
|
| Odp: Kultura FFA .
na tych serwerach nigdy nie było kultury... i pewnie to się nie zmieni.... gra jest od 16 roku zycia, to ze dzieci wchodza na serwer i pierdola to i tamto, to już jest sprawa rodziców a nie nasza... nigdy się tego nie zmieni, przeklinać można, obrażać NIE.... jak dla mnie temat close.. bo i tak niema sensu ta rozmowa |
| |
| | #32 |
| Wiek: 19
*DEAD* RozaSty : "Czesc Mala""Nie jestem mala tylko niska""Mala ,czy niska i tak wezmiesz do pyska" xD Przepraszam bardzo, jak tu nie rzucać mięsem? Co jak co, ale to już przesada.... ; ] Do śmiechu mi nie było... |
| |
| | #33 |
|
No to jak tak jest to daj jego SID a dostanie bana... przeciez zaden laps nie ma prawa obraazac a juz napewno nie malej ... :|
|
| |
| | #34 |
|
To może zrobić jakąś "tabelę kar " i opisać za co kick a za co ban na tyle i tyle ? :]
|
| |
| | #35 |
| Wiek: 16
za obrazę ban do 24h, za przekleństwa nic.
|
| |
| | #36 |
| Wiek: 25
Ban dodany. Nikt nie będzie mi Malutkiej obrażał ![]() Ale mogłaś skargę założyć ;D AMXBans: Gm 1.5.1 - Lista Banów - Szczegóły |
| |
| | #37 |
| Wiek: 20
AHAHAHHAH klniemy bo tak na nauczono od moldych lat TAKA POLSKA. Wszędzie się klnie i tak zostanie... PONIEMAJET !!! |
| |
| | #38 |
| Wiek: 25
Widocznie Ciebie tak nauczono, nie uogólniaj każdego bo np. ja sobie wypraszam. Ja zostałem dobrze wychowany i nigdy nie ciągnęło mnie w inną stronę. To zależy od każdego indywidualnie, jak chce byś spostrzegany. |
| |
![]() |