| Propozycje Propozycje serwera FFA |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 23
| Parę pomysłów
Witam. Gram na waszym serwerze od tygodnia (Wróciłem po przerwie nick: Reality). Moim zdaniem przydało by się parę zmian mianowicie : 1. Limit ostatnio granych map. Obecnie limit wynosi 10, na serwerze nie ma zbyt dużo map do wyboru. Często bywa tak że praktycznie przy pełnym serwerze trzeba grać na np awp_india, co nie jest zbyt przyjemne gdy jest ponad 20 graczy. Proponuję zmienić limit na 5. 2. Czas trwania map. Obecnie dla wszystkich map są te same czasy, proponuję zmienić czas trwania dla map typu awp i aim itp do 12-15minut. Często widzę że ludzie po 10 minutach przy sporej obsadzie na serwerze maja już dość,. Jednocześnie proponuję zwiększyć czasy dla map naprawdę lubianych np: nuke,aztec,inferno itp o 5 minut. 3. Proponuje dodać parę nowych mapek: awp_map,awp_circular,de_piranesi, scouta. Może głosowanie na forum ? Skoro to ffa to zastanowił bym się rownież nad dodaniem paru mapek typu cs do mapcycle (cs_siege,militia.) . Pozdrawiam |
| |
| | #2 |
| Wiek: 9
| Odp: Parę pomysłów Żadne nowe mapy nie będą dodawane, gdyż boski H@ tak powiedział, chociaż każdy byłby zadowolony gdybyśmy dodali kilka standardów, piranesii, storm itp. Żadnych map fun, są do dupy.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 16
| Odp: Parę pomysłów
Co do limitu map był temat i jest wyczerpany.[Zmian nie będzie] Czas trwania map. Kombinujesz masakrycznie z tym. Jest jak jest i tak jest dobrze. Tu 12 min, tu 15... Po co to?? Czas jest na każdą mapę taki sam. Druga sprawa to nie każdy lubi każdą mapę; np. ja lubie inferno, które jest grane 25 min, a Ty natomiast dusta który jest skrócony do minut 15. Uważam, że z tego by nic dobrego nie wyszło Map również nie dodajemy, ponieważ map jest wystarczająco dużo i nikt ich nie votuje. Tyle ode mnie na ten temat. |
| |
| | #4 |
|
Wypowiem sie na twoj temat, odnoszac sie do kazdego puntu wumienionego wyzej 1. limit map powinien byc zmieniony do 7 bo 5 to ma krotko. 2. osobiscie mysle ze time limit powininen byc ograniczony do 15 minut, chociaz 20 min mi nie przeszkadza 3. dolaczam sie do prosby. nowe mapy typu cs_militia i siege to podstawa, dodatkowo mozna dadac de_museum i kilka innych... zalezy od H@ ktory i tak KURWA nie gra na ffa wiec dodaj co chcemy i nie mow ze narzekamy!!!! zmach-na-zdrowie |
| |
| | #5 |
| Wiek: 19
Kilka tematów o mapach już było, narzekacie za każdym razem bo coś Wam nie pasuje, ta mapa nie, bo śmierdzi, a po dodadniu nowych map które chcieliście to nie, bo okazało się że są bezsensu. Co do limitu czasowego, to proponuję rzeczywiście mapę awp_india skrócić do 10 minut. Padła propozycja nocnego mapcyklu, oczywiście na propozycji się skończyło, mimo że została poparta kilkoma postami. |
| |
| | #6 |
|
pierwszy pomysł jest okej i się przyda na serv ale reszta nie |
| |
| | #7 |
| Wiek: 99
Ostatnio był poruszony temat dodawania i usuwania map i H@ powiedział: "Tak kurwa dodałem 2 mapy, kilka skasowałem i zostaje tak jak jest." |
| |
| | #8 |
| Wiek: 25
A ja przyłącze się do Realitka ![]() Chociaż nie zgodzę się co do Indii bo Indie kocham i mogła by dla mnie nawet trwać 30 minut |
| |
| | #9 |
| Wiek: 19
Spotkałem się gdzieś z opcją, że mapa trwa domyślnie 10 minut, po 10 minutach pokazywało się głosowanie "Czy przedłużyć mapę xx_xxx" "Tak" "Nie". Jeśli gracze postanowili w głosowaniu, że mapa zostanie przedłużona, do domyślnego czasu 10 minut, dodawało się kolejne 10.
|
| |
| | #10 | |
| Odp: Parę pomysłów Cytat:
A co do wydłużania to chodziło mi bardziej o to że na niektórych mniejszych mapach np dust, runda jest rozgrywana w minute i można ich zagrać na mapie ponad 20 a np na aztecu czy inferno często grana jest do samego końca. Więc może zamiast ustawiać czas mapy ustawcie limit rund ?? Co do dodawania nowych map to się nie wypowiadam, widzę że ludzie popierają tą sprawę ale śmierdzi mi tu coś lenistwem. | |
| |
| | #11 |
Ja bym proponowali rozwiązać obecne problemy serva a potem się bawić w dopieszczanie serva
|
| |
| | #12 | |
Więc tak jak mówię zamiast limit czasowy to limit na rundy i po problemie. I na Boga te piosenki... Np dobiegasz do trupy na d2 i nie słyszysz kroków tylko jakieś beznadziejne mp3. Dobrze ze jest jeszcze taka możliwość wyciszenia mp3 bo inaczej to bym chyba tego nie zniósł. | |
| |
| | #13 | |||
| Wiek: 20
Cytat:
Jeśli większości graczy nie podoba się dana mapa - od tego jest rtv. Poza tym map typu aim/awp jest AŻ JEDNA, więc chyba kpisz pisząc że mamy specjalnie kombinować pluginy do ustawień dla tej jednej mapy...Cytat:
Temat uważam za wyczerpany. | |||
| |
| | #14 | |
Nie proponowałem zmiany czasu mapy dla jednej a dla kilku + dodać parę nowych. Nie chcę Cie tu w żaden sposób obrażać ale jeśli do zmiany czasu mapy jest Ci potrzebny specjalny plugin to polecam pouczyć się jeszcze amxx i poczytać o cfg dla map. Jest to prostsze niż wgrywanie pluginów. Zadziwia mnie to że jesteście skłonni wgrywać jakieś głupie roundsound itp które tylko przeszkadza a odmawiacie wgrania paru map. Przecież to w końcu od graczy zależy co jest grane a nie od tego jaki jest mapcycle. Pozdrawiam | |
| |
| | #15 | |||
| Wiek: 20
Cytat:
Cytat:
Także to nie jest moje 'widzimisie' i mój kaprys żeby zrobić graczom na złość. Moje decyzje są wynikiem wielu obserwacji i dyktowane doświadczeniami, które nabyłem przez cały okres administrowania właśnie tym serwerem. | |||
| |
![]() |
| |