| Propozycje Propozycje serwera FFA |
![]() |
| | #16 |
| Wiek: 16
| Odp: Czas trwania rundy |
| |
| | #17 |
|
| |
| | #18 |
|
| Odp: Czas trwania rundy
Ja jestem za pozostawienie tego czasu jak jest i niczego nie tykać, a dlaczego ? Otóż jak jest Admin na serwerze to powinien dopilnować tego że jak np. TT który ma podłożyć pake lub ją pilnować i kampi gdzieś w zupełnie innym miejscu to mówi mu "Cele mapy" jak nie pomaga to slay i tyle. Chyba że admina nie ma to gorzej |
| |
| | #19 |
Giero o to chodzi, że nie zawsze są admini.
|
| |
| | #20 |
| Wiek: 23
Ja bym do wypowiedzi dodał jeszcze to że niektórzy z adminów nie wykonują celów mapy, a co dopiero wymagać by pilnowali innych graczy. Gram tu może z tydzień i już po tak krótkim czasie dało się odczuć że niektórzy admini bardziej cenią sobie rank i wolą przekampić na początku mapy byle nabić jak najwięcej fragów niż wykonywać cele mapy i swoją funkcje. A jeśli chodzi o pluginy typu badcamper itp to moim zdaniem nie zdaje to egzaminu, często zdarzało się tak że plugin "slayował" lub "usypiał" np gracza z ct który zabił kogoś z tt i pilnował leżącej paki. |
| |
| | #21 | |
| Wiek: 9
| Odp: Czas trwania rundy Cytat:
| |
| |
| | #22 | |
| Wiek: 23
Ok ale skoro zostaje tylko on to powinien zagrać o tą pake i plantować, a nie stać gdzieś przykampiony i zbijać fragi. Ja tylko zwróciłem uwagę na to co się dzieje a jeśli chodzi o zasady FFA z elementami TP, można różnie je interpretować i różnie tłumaczyć zachowania graczy. Myślę ze bez sensu się o to spierać, jak dla mnie jedno wyklucza drugie | |
| |
| | #23 |
| Wiek: 20
| Odp: Czas trwania rundy Odpisałem już w jednym temacie, więc odsyłam do niego. Jeśli chodzi o czas trwania rundy - obcięcie o 30sek to zdecydowanie za dużo. Ew. możemy skrócić o 10-15sek, nie więcej. Na razie jednak trzeba się uporać z obecnymi problemami, a zwłaszcza z dedykiem, więc takie kosmetyczne zmiany zejdą dopiero na drugi plan. |
| |
| | #24 | |
|
![]() Wiadomo że nie slayuje kogoś kto został sam na 5 z 15 hp i chce zachować broń bo sam tak robie i chyba wszyscy tak robią więc nie przesadzaj ziom | |
| |
| | #25 |
| Wiek: 19
W sygnaturce masz jego nick z gry.
|
| |
| | #26 |
| Wiek: 99
| |
| | #27 |
| Wiek: 17
Tyle że jak Matrix pisał. Jak mnie Paradox slyauje jak (dafn) bo mając 10 hp stojąc z AWKą którą chce zachować nie ide do paki gdzie jest 4 terro to jest przesada. Slayać można typka który stoi w jednym rogu gdy jest np. 1 na 1 lub 2/3 w tedy ma szanse i zad powinien ruszyć. Wam coś przeszkadza że nei zagracie 30 sekund? to nei trzeba było padać każdy innaczej gra i różne są sytuację więc się od waszego pseudo "kampienia" odwalcie i nie płaczcie. nara
|
| |
| | #28 |
| Wiek: 25
Mi ten czas rundy odpowiada wkońcu to FFA i czasami trzeba powoli do lezącej paki iść po pilnuje jej 5 CT itp |
| |
| | #29 |
Poprawione :d Temat do zamknięcia |
| |
![]() |