| Propozycje Propozycje serwera FFA |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 16
| Coś się pierdzieli x2
Kolejnym problem, który chciałbym poruszyć, a właściwie dwa problemy to mapa awp_india która craszuje serwer, natomiast drugi problem to na początku rozgrzewki[nie na każdej mapie] lag trwający +/- 7sekund. Zróbcie coś z tym bo serwer się psuje i traci graczy. Nie wiem czy to dobry dział, jeżeli zły proszę o przeniesienie. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Coś się pierdzieli x2
Spekuluje ze ten lag jest winna nowego plugiunu BF, bo przedtem tego nie bylo a awp map sie kraszuje przez czity kurew, albo zbyt duza ilosc graczy prawdopodobnie obczajcie to dokladnie bo mnie to żenuje juz |
| |
| | #3 |
|
Mnie to doprowadza do szewskiej pasji... Wgrywacie jakis nowy gowniany bf2 co przy kazdej rozgrzefkowej rudznie sie tnie serw, awp_india craszuje non stop serwa, neobans nie dziala jak nalezy... :| .
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 19
| Odp: Coś się pierdzieli x2 Do tego dedyk z połową serwerów padł i nie wstaje od ponad 2 tygodni. I weź tu ściągnij nowych graczy, albo zachowaj przynajmniej 75%
|
| |
| | #5 |
|
Ja proponuje postawić tego serwa od nowa tylko z potrzebnymi pluginami bo to co jest teraz to tylko zaśmieca serwer przez co choke skacze jak zwariowane a cl_updaterate 50 to gówno pomaga to jest tylko oszukanie net_grapha... Wielu graczy potwierdzi fakt że przed tym jak pojawiły się orkowe he (co później zostało naprawione) grało się o niebo lepiej i recoil był znośny. Teraz miałem kilka razy akcje że przez kolesia kula przeleciała nie zadając mu obrażeń wtf ? (został ślad na ścianie za modelem ) Zróbcie coś z tym bo serwer straci graczy !! To tyle z mojej strony dziękuje dobranoc ! |
| |
| | #6 |
|
W 100% zgadzam sie z tasiorkiem . Ja rozumiem was redow, ze kazdy ma swoje zycie prywatne ale jak tak dalej pojdzie to serwer bedzie stal pusty a tego chyba nikt nie chce ? Zainstalowac amxa od nowa, nie wrzucac zadnych dennym mp3 moze tylko na FreeRunde ( dlaczego? bo i tak wiekszosc ma wylaczone ) Wgrac plugin na ustawienie interpu + rate bez mozliwssci wyboru 1) 0.01 2) 0.02 3) 0.03 4) 0.04 5) 0.05 0) Nic .... <---- i o to sie wlasnie rozchodzi bo wiekszosc nsow tak wlasnie robi ![]() Jak dla mnie to mozecie usunac w pizdu wszystko rank, rangi itp. Wrzucic normalny bf2 i pierdolic w czapke . Bedzie czysty bedzie dobrze sie gralo bydla bedzie pelno i bez narzekan na co kolwiek . Dla fanu moznaby wlaczyc nawet odznaki :d co prawda mnie to sie malo podoba ale 3/4 serwa w tym nsy pytali czy wlaczymy kiedys te odznaki.... mozna by w sumie sprobowac |
| |
| | #7 |
|
Albo zrobić FFA z prawdziego zdarzenia. Wywalić to całe BF2, bo to i tak psu na budę jak te odznaki nie działają (do Polaka gra z odznakami jest beznadziejna kiedyś grałem ludzie po 150hp awp na start rundy za free bezsens jak dla mnie) , zamiast tego dać porządne pluginy które wymuszają interp jak i wszystkie komendy związane z rate.
|
| |
| | #8 |
Jak dla mnie to włączenie rang BF2 byłoby totalną katastrofą; dlaczego? Ponieważ na serwerach z modami gra większość osób[nie mam na celu urazy nikogo], która gra w cs'a bo gra, tu jakiś CoD czy DM i na serwerze górowałyby NS'y. Więc warto się tu zastanowić, czy jest sens włączania odznak. Może tak jak pisze Tasior, wywalić BF2, rangi i zrobić najzwyklejsze, a zarazem niepowtarzalne FFA.
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 23
awp-indie można wywalić z nominate, albo dodać taki plugi który czyta ilość graczy i sam dostosowóje mapy czyli jak jest duża ilość to nie włącza map typu awp_india czy innych małych map.
|
| |
| | #10 |
| Odp: Coś się pierdzieli x2 |
| |
| | #11 |
| Wiek: 23
| Odp: Coś się pierdzieli x2 |
| |
| | #12 |
|
nie no india musi zostać ake Tasior i polak dobrze mówią żeby od nowa to postaWić itp |
| |
| | #13 |
| Wiek: 19
Nie sądzę żeby ktoś miał ochotę się tym zajmować |
| |
| | #14 |
| Wiek: 25
Wszystko wszystkim ale od indii to się odpier***! Jak się nie podoba to na czas trwania tej mapy możecie przecież wyjść... Zrobić herbatkę, odrobić lekcje... jebie mnie to co będziecie robili, ważne byście nie narzekali stale!! |
| |
| | #15 |
| Wiek: 20
Ja obecnie mam problemy z kompem i z czasem także nie bardzo mogę się tym zająć. Jeśli chodzi o stawianie na nowo serwera - w niczym to nie pomoże, bo wszystko jest monitorowane na bieżąco i stoi na czystych plikach, a wrzucone są tylko najpotrzebniejsze pluginy. Problem może stwarzać nowy BF2, chociaż na testach wszystko przebiegało sprawnie. Jeśli zaś chodzi o lagi - pretensje do pierdolonej pukawki, która mnie zbywa od kilku miesięcy wciskając kit, że mają zajebiście działającą maszynę i to ja nie umiem konfigurować serwera. Szkoda tylko, że zajmuje się tym od dobrych kilku lat i nigdy nie było problemu gdy serwer stał na czymś co sobie skonfigurowałem sam. To się robi już po prostu żenujące, nie dość, że kurwa oszukują i kradną, to jeszcze z człowieka robią ćwierć-mózga i debila... Wracając do serwera - robotę zleciłem Vaqowi, więc powinien się zająć problemami na dniach. Zawiadomię jeszcze dhaira, jeśli będzie miał czas - też rzuci okiem. |
| |
![]() |