Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Propozycje Propozycje serwera FFA

Zamknięty temat

Odsłon tematu: 616  
Stare 16-09-11, 13:39   #1

Kajakiem

Coś się pierdzieli x2

Kolejnym problem, który chciałbym poruszyć, a właściwie dwa problemy to mapa awp_india która craszuje serwer, natomiast drugi problem to na początku rozgrzewki[nie na każdej mapie] lag trwający +/- 7sekund.
Zróbcie coś z tym bo serwer się psuje i traci graczy.

Nie wiem czy to dobry dział, jeżeli zły proszę o przeniesienie.

Stare 16-09-11, 14:52   #2

Odp: Coś się pierdzieli x2

Spekuluje ze ten lag jest winna nowego plugiunu BF, bo przedtem tego nie bylo
a awp map sie kraszuje przez czity kurew, albo zbyt duza ilosc graczy prawdopodobnie

obczajcie to dokladnie bo mnie to żenuje juz

Stare 16-09-11, 15:44   #3

polaczeK

Mnie to doprowadza do szewskiej pasji... Wgrywacie jakis nowy gowniany bf2 co przy kazdej rozgrzefkowej rudznie sie tnie serw, awp_india craszuje non stop serwa, neobans nie dziala jak nalezy... :| .

Stare 16-09-11, 16:10   #4

szary92

Cytat:
Zamieszczone przez polaczeK Zobacz posta
Mnie to doprowadza do szewskiej pasji... Wgrywacie jakis nowy gowniany bf2 co przy kazdej rozgrzefkowej rudznie sie tnie serw, awp_india craszuje non stop serwa, neobans nie dziala jak nalezy... :| .
Do tego dedyk z połową serwerów padł i nie wstaje od ponad 2 tygodni. I weź tu ściągnij nowych graczy, albo zachowaj przynajmniej 75%
Paranormalny pomógł ten post.

Stare 16-09-11, 17:21   #5

Ja proponuje postawić tego serwa od nowa tylko z potrzebnymi pluginami bo to co jest teraz to tylko zaśmieca serwer przez co choke skacze jak zwariowane a cl_updaterate 50 to gówno pomaga to jest tylko oszukanie net_grapha... Wielu graczy potwierdzi fakt że przed tym jak pojawiły się orkowe he (co później zostało naprawione) grało się o niebo lepiej i recoil był znośny. Teraz miałem kilka razy akcje że przez kolesia kula przeleciała nie zadając mu obrażeń wtf ? (został ślad na ścianie za modelem ) Zróbcie coś z tym bo serwer straci graczy !!

To tyle z mojej strony dziękuje dobranoc !
Kajakiem i -GiboN- lubi to.

Stare 16-09-11, 18:56   #6

polaczeK

W 100% zgadzam sie z tasiorkiem . Ja rozumiem was redow, ze kazdy ma swoje zycie prywatne ale jak tak dalej pojdzie to serwer bedzie stal pusty a tego chyba nikt nie chce ? Zainstalowac amxa od nowa, nie wrzucac zadnych dennym mp3 moze tylko na FreeRunde ( dlaczego? bo i tak wiekszosc ma wylaczone ) Wgrac plugin na ustawienie interpu + rate bez mozliwssci wyboru

1) 0.01
2) 0.02
3) 0.03
4) 0.04
5) 0.05

0) Nic .... <---- i o to sie wlasnie rozchodzi bo wiekszosc nsow tak wlasnie robi

Jak dla mnie to mozecie usunac w pizdu wszystko rank, rangi itp. Wrzucic normalny bf2 i pierdolic w czapke . Bedzie czysty bedzie dobrze sie gralo bydla bedzie pelno i bez narzekan na co kolwiek . Dla fanu moznaby wlaczyc nawet odznaki :d co prawda mnie to sie malo podoba ale 3/4 serwa w tym nsy pytali czy wlaczymy kiedys te odznaki.... mozna by w sumie sprobowac

Stare 16-09-11, 19:10   #7

Albo zrobić FFA z prawdziego zdarzenia. Wywalić to całe BF2, bo to i tak psu na budę jak te odznaki nie działają (do Polaka gra z odznakami jest beznadziejna kiedyś grałem ludzie po 150hp awp na start rundy za free bezsens jak dla mnie) , zamiast tego dać porządne pluginy które wymuszają interp jak i wszystkie komendy związane z rate.
zapsior1 i add.! lubi to.

Stare 16-09-11, 19:24   #8

Kajakiem

Jak dla mnie to włączenie rang BF2 byłoby totalną katastrofą; dlaczego? Ponieważ na serwerach z modami gra większość osób[nie mam na celu urazy nikogo], która gra w cs'a bo gra, tu jakiś CoD czy DM i na serwerze górowałyby NS'y. Więc warto się tu zastanowić, czy jest sens włączania odznak. Może tak jak pisze Tasior, wywalić BF2, rangi i zrobić najzwyklejsze, a zarazem niepowtarzalne FFA.

Stare 17-09-11, 09:04   #9

Ciampel

awp-indie można wywalić z nominate, albo dodać taki plugi który czyta ilość graczy i sam dostosowóje mapy czyli jak jest duża ilość to nie włącza map typu awp_india czy innych małych map.

Stare 17-09-11, 10:16   #10

Kajakiem

Cytat:
Zamieszczone przez Ciampel Zobacz posta
awp-indie można wywalić z nominate, albo dodać taki plugi który czyta ilość graczy i sam dostosowóje mapy czyli jak jest duża ilość to nie włącza map typu awp_india czy innych małych map.
Kolejny plugin, który też mógłby crashować serwa : (. Wywalić india w p***u

Stare 17-09-11, 11:23   #11

Ciampel

Cytat:
Zamieszczone przez Kajakiem Zobacz posta
Kolejny plugin, który też mógłby crashować serwa : (. Wywalić india w p***u
jestem za ale i tak to nie przejdzie

Stare 17-09-11, 11:33   #12

SimeK

nie no india musi zostać ake Tasior i polak dobrze mówią żeby od nowa to postaWić itp

Stare 17-09-11, 11:48   #13

Foka

Nie sądzę żeby ktoś miał ochotę się tym zajmować
SimeK, Ciampel i Kajakiem pomógł ten post.

Stare 17-09-11, 16:02   #14

Rzul3k

Wszystko wszystkim ale od indii to się odpier***!
Jak się nie podoba to na czas trwania tej mapy możecie przecież wyjść...
Zrobić herbatkę, odrobić lekcje... jebie mnie to co będziecie robili, ważne byście nie narzekali stale!!
SimeK pomógł ten post.

Stare 18-09-11, 10:37   #15

^Korzen

Ja obecnie mam problemy z kompem i z czasem także nie bardzo mogę się tym zająć. Jeśli chodzi o stawianie na nowo serwera - w niczym to nie pomoże, bo wszystko jest monitorowane na bieżąco i stoi na czystych plikach, a wrzucone są tylko najpotrzebniejsze pluginy. Problem może stwarzać nowy BF2, chociaż na testach wszystko przebiegało sprawnie. Jeśli zaś chodzi o lagi - pretensje do pierdolonej pukawki, która mnie zbywa od kilku miesięcy wciskając kit, że mają zajebiście działającą maszynę i to ja nie umiem konfigurować serwera. Szkoda tylko, że zajmuje się tym od dobrych kilku lat i nigdy nie było problemu gdy serwer stał na czymś co sobie skonfigurowałem sam. To się robi już po prostu żenujące, nie dość, że kurwa oszukują i kradną, to jeszcze z człowieka robią ćwierć-mózga i debila...

Wracając do serwera - robotę zleciłem Vaqowi, więc powinien się zająć problemami na dniach. Zawiadomię jeszcze dhaira, jeśli będzie miał czas - też rzuci okiem.
T4S!0R i Kajakiem lubi to.

Zamknięty temat