| Propozycje Propozycje serwera FFA |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 23
| cos sie pierdzieli :P
no jakoś po ten ostatniej naprawie serva z godziny na godzinę ludziom uciekają steamid i zamiast tego jest vale_id_lan (wyglądamy jak ns) i to juz epidemia bo jest na ok 20 i rosnie jest to na pewno błąd servera na innych normalnie wszystko wszystkim dziala tylko na ffa nie może wybrałem zły dział ale niewiedzial gdzie to zamieścić propozycja naprawy tego ustrojstwa |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: cos sie pierdzieli :P
Rzeczywiście coś takiego ma miejsce na naszym FFA : (. Ja również dołączam się do prośby Herbaty o naprawę ów błędu. |
| |
| | #3 |
| Wiek: 19
i lagi podczas strzelania.
|
| |
| | #4 |
|
Foka, tylko ty masz lagi podczas strzelania... ja nic takiego niemam - mimo ze mnie scina to jutro prawdopodobnie bede mial steama(wyplata) i zobaczymy czy dalej beda scinki, jak tak to bedzie wina mojej lokalizacji -Anglia xD Co to prosby cHujbarium, popieram - bo denerwuje mnie kiedy w konsoli wpisuje "status" i widze "valve idlany" co do kurwy? |
| |
| | #5 |
|
może foka Ci choke skacze?
|
| |
| | #6 |
Z 30 do 100, ale to nie jest tylko mój problem, Tasior rzekomo ma podobnie.
|
| |
| | #7 |
|
no to od tego masz te "lagi" przy strzelaniu mnie osobiście też chuj strzelał jak mi tak skakalo i ścinało strzały ale cl_updaterate 50 i po problemie |
| |
| | #8 |
|
Ja mam cl_updaterate 101... ponoc mnie scina a mam rate 25000... zmienic cl_updterate do 50?? ludzie mi mowia ze jestem "zabójczą maszyna z lagami"
|
| |
| | #9 |
Nie walić mi tu OT, tylko zająć się głównym problemem, bo mnie też on dotknął (i to 2 raz)
|
| |
| | #10 |
|
Poprawcie te bledy chociaz ja widze wszystko normalnie to u was sie cos jebie. A wlasnie NeoBans znow sie obraca przeciwko nam... Koles o nicku Turbo gral na aimie i sh.... dostaje ode mnie bany co 2 dzien + to ze jak raz go dostanie to nawet go nie wywala... gra dalej ... ;|
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 23
Nowe tak lagi tez się pojawily. I zawiechy na początku map, india dalej crasche robi. A ty zamachowiec to pierdolisz steam kupujesz od lutego codziennie. |
| |
| | #12 |
Koniec świata nadchodzi powoli :d Volta się sypie !!!
|
| |
| | #13 |
|
Ja proponuje postawić tego serwa od nowa tylko z potrzebnymi pluginami bo to co jest teraz to tylko zaśmieca serwer przez co choke skacze jak zwariowane a cl_updaterate 50 to gówno pomaga to jest tylko oszukanie net_grapha... Wielu graczy potwierdzi fakt że przed tym jak pojawiły się orkowe he (co później zostało naprawione) grało się o niebo lepiej i recoil był znośny. Teraz miałem kilka razy akcje że przez kolesia kula przeleciała nie zadając mu obrażeń wtf ? (został ślad na ścianie za modelem ) Zróbcie coś z tym bo serwer straci graczy !! To tyle z mojej strony dziękuje dobranoc ! |
| |
| | #14 |
Ja też się podpisuję...Nie jestem żadnym KUTAFONEM?! ;D Proszę oddać mi w trybie natychmiastowym rangę bo inaczej porozmawiamy xDD ![]() Nie no tak serio : nie wyświetla mojego avatara, reset rangi mam, a spoglądając w konsole to steama też nie mam tylko gram niby na NS ; ] |
| |
| | #15 |
|
Albo zrobić FFA z prawdziego zdarzenia. Wywalić to całe BF2, bo to i tak psu na budę jak te odznaki nie działają (do Polaka gra z odznakami jest beznadziejna kiedyś grałem ludzie po 150hp awp na start rundy za free bezsens jak dla mnie) , zamiast tego dać porządne pluginy które wymuszają interp jak i wszystkie komendy związane z rate.
|
| |
![]() |