| Propozycje Propozycje serwera FFA |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 16
| Rekrutacja.
Moja propozycja jest taka, żeby otworzyć rekrutację. Fakt jest lekko ponad 20 adminów, ale niewielu grywa. Prosiłbym, żeby wypowiedzieli się od razu osoby, wyższe : dd |
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: Rekrutacja.
Jak najbardziej, dzisiaj trzeba było zwoływać Globka bo się szwędały haxy ;o
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
Zakładałem już temat na forum adm ale został zbagatelizowany więc nie chcialem tu pisać ale popieram rekrutacja powinna byc "on"
|
| |
| | #4 |
Moje zdanie na temat jest jedno. " Nigdy za dużo adminów, w razie problemów wyleci a i kasa i bezpieczeństwo będzie". Nie wiem w ogóle po co zamykać. |
| |
| | #5 |
Bo BYŁO ich caly czas po 3-6 na serwie 24/h przez wakacje zostali tylko starzy weterani reszta se poszła.
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 25
Również jestem za OTWARCIEM ponownie =]
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 23
ja tez jestem za bo chce adma na ffa
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 23
jestem za ale i tak na pewno rekrutacji nie otworzą
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 9
To powiedźcie mi kogo widzicie na miejscu admina. Bo chyba nie chcecie otwierać rekrutacji tylko po to by była otwarta. Bo na razie nie widzę nikogo kto by mógł być adminem prócz Jaruzela.
|
| |
| | #10 |
Ja ? :P Huti Kajak i wiele wiele więcej |
| |
| | #11 |
|
Otwórzcie , adminów nigdy za wiele ! ![]() Edit : add , huti i paru innych . |
| |
| | #12 | |
| Odp: Rekrutacja. Cytat:
Już nie raz gadałem z "add" by wystartował na admina, a on nie chciał. Huti teraz się jakoś wychyla na tym FFA, być może z powodu tego resetu rang, ale to nadal za mało. Kajak pograł z 2-3 miechy i sobie poszedł. Coś jeszcze?! Pucant, nie oszukujmy się. Rekrutacja była zamknięta dla nowych adminów, nie dla ludzi, którzy mieli admina. | |
| |
| | #13 |
Na ffa adma nie miałem a ostatnio witam tam coraz częściej. Hajtem nie jestem i nie będę ale co nie co na czitach się znam i wiem jak wykryć, często do mnie piszą o czitach a ja nie moge nic zrobic bo na ffa adma nie mam. Musze sie co nie kiedy po kilka razy powtarzać Z checią bym podanie złożył na ffa i utrzymał adm ana ffa i jb.
|
| |
| | #14 |
Pucant, nie wiesz jak jest z rekrutacją? Jak masz admina na innym serwerze naszej sieci, to wystarczy, że wyślesz pieniądze i dostajesz admina.
|
| |
| | #15 |
@Matrix Nie grałem, ponieważ nie mogłem, teraz znowu zacząłem. ; ] |
| |
![]() |