| Propozycje Propozycje serwera FFA |
![]() |
| | #1 |
|
| Propozycje muzyki na serwer
Tak więc tutaj dajecie muzykę która ma być na serwie, najlepiej jak każdy da coś od siebie, ale nie za dużo. Gdy robi się RS to trzeba skracać 12 nutek, tak więc zrobi się głosowanie i lud wybierze odpowiednie Dajecie muzykę normalną nie świąteczną, gdy nadejdzie czas sam zrobię temat i dam nutki które wy wybierzecie. Chyba to dobrze opisałem xD //podpisuję się pod tym Anod |
| |
| | #2 |
| Wiek: 22
| Odp: Propozycje muzyki na serwer
mardog zreszta to sa tylko propozycje ... i co z tego ze sam rap ? kawalkow i tak bedzie pare (nozowka, wygrana/przegrana i u tt i u ct) wiec nie wiem w czym widzisz problem by 1 utwor byl rapem, a ja dalem swoje pomysly ktore uwazam za stosowne do cs'a np zacytuje "kiedy upadne, zawsze podniose sie ziomek, kiedy upadne wstane z podniesionym czolem, zycie nauczylo mnie, taka jest zasada, ze wazne ile razy wstajesz a nie upadasz" i to mozna puscic gdy przegramy runde kolejny cytat "ja jestem niesmiertelny, niesmiertelny, ja jestem niesmiertelny, niesmiertelny !!! gdy ukochana kobiea wbija ci sztylet prosto w serce, mowisz kurwa nigdy wiecej niezaufam bo juz ufac nie chce" mozna dac gdy sie wygra runde kolejny cytat "wiem ze zyczysz mi kleski, modlisz sie kleczysz, liczysz na moje bledy, ostatni beda dzis pierwsi, to czas potegi, historie pisza zwyciezcy arivederci" co do Sabatonu jest to zespol napierdalajacy o II wojnie swiatowej, bardzo mocne uderzenie i bardzo madre slowe co do Bady boys'a tlumaczyc nie musze ![]() awuen - militarnie = jest kawalek rapperski opowiadajacy o zyciu nawiazujac do counter strike wiec co lepszego by moglo byc ?? przesluchaj Mordog najpierw potem powiedz mi NIE ps. nie bede kopiowac muzyki z poprzedniego tematu w temacie MUZA macie moje propozycje |
| |
| | #3 |
| Wiek: 20
| Odp: Propozycje muzyki na serwer
Na wstępie (i będę to powtarzał do usranej śmierci, aż sobie wszyscy przyswoją). "Bad Boys" to nie jest kawałek Boba Marleya tylko Inner Circle!! Wracając do tematu - na serwerze powinny być nutki żywe, zachęcające do gry, a nie ciężki i mało zachęcający RAP/HH (poza nielicznymi wyjątkami). W wolnej chwili wybiorę kilka nutek z Vaqiem i Apalem (tak jak to było wcześniej) i przedstawimy tu swoją propozycję. |
| |
![]() |
| Tagi |
| serwer, muzyki, propozycje |