| Propozycje Propozycje serwera FFA |
![]() |
| | #1 |
|
| Podjara zabiciem kilku naraz.
Witam. Odrazu pisze aby nadrobic stracony czas. Myslicie ze dobry jest pomysl alby na FFA dodac taki plug dzieki ktoremu wyskakują napisy typu multi kill mega kill ultra kill itp. bez dzwieku bo to troche przesilenie servera moglo by byc ale czy mozliwe jest dodanie takiego plugminu ? Wg. mnie jest to dobra rzecz bo mozna sie podjarac czasami jak sie robi acze na 8 chlopa i wyskakuje unstopable Tak jak 2 pac ![]() I czy jest mozliwosc zmiana RS? Bo tak troche wiesia wg. mnie zajezdza Jak cos to ja moge jakis RS przygotowac tylko dajcie mi znac Pozdroffka Loffciam was wiecie ;> :* ![]() |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Podjara zabiciem kilku naraz.
Dla mnie bezsens ;d Jestem przeciw. |
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
A ja bym była za napisami. ![]() Dźwięki w angielskiej wersji też są spoko, ale rzeczywiście może być za dużo tego wtedy... RS rox. Żółty ananas, słodki miód, każda dziewczyna wieeeeee... |
| |
| | #4 |
| Wiek: 16
Za pluginem pokazującym ''top kill Muffin 4 with 2hs'' itp. C.D RS, za zmianą bo mi się przynajmniej nie podoba. Najlepiej usunąć ponieważ to ffa a nie żaden 4fun |
| |
| | #5 |
|
| Odp: Podjara zabiciem kilku naraz. ![]() O tak widzę Muffina kiedy czytam jego posty. Nie będzie niczego. Jestem za. |
| |
| | #6 |
|
podoba mi sie za
|
| |
| | #7 |
|
Dla mnie to bezsens.. Kolejne zawalanie okna gry przez bezsensowne napisy.. Przeciw !! |
| |
| | #8 |
| Wiek: 25
Ja jestem ZA =] RS jest dobry, mi się podoba |
| |
| | #9 |
| Wiek: 23
Kilka nutek by zmienił ale ogólnie nie mam żadnych zastrzeżeń
|
| |
| | #10 |
|
| Odp: Podjara zabiciem kilku naraz. |
| |
| | #11 |
| Wiek: 20
Po raz kolejny podpisuje się pod Globkiem. I jak wspomniałem we wcześniejszych tematach - co miesiąc postaram się aktualizować roundsoundy.
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 25
dla mnie w ogóle te roundsoundy to jakieś wsiowe :P a pozatym śmiechowe (i tak "stopsound" i "mp3 stop" w tabulatorze rulez )offtop: hahahaha viv0 ![]() rządzisz!! spadłem z krzesła ze śmiechu aż mnie brzuch boli ![]() ![]() |
| |
| | #13 |
| Wiek: 20
Ja też ZA ![]() Nie lepiej Wam robić od razu ankietę a nie liczyć później ile osób ZA a ile PRZECIW |
| |
| | #14 |
| Wiek: 22
mnie to rybka bo i tak mp3volume mam na 0 cd napisów można dodać ale nie trzeba
|
| |
| | #15 |
|
a ja jeszcze kiedys kiedys dawno temu jak byl 1.5 gralem na takim serwerze cafe deptak i tam mieli wlasnie w polskiej wersji jezykowej takie multikile np. zabiles kilka osob i bylo "zimny jak polodowcowy glaz" i takie tam fajne teksty:-) mi by sie podobalo. a do rsow nic nie mam bo i tak je wylaczam |
| |
![]() |
| Tagi |
| naraz, kilku, zabiciem, podjara |